Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
banePA je napisao(la):CLAAS su vrhunski kombajni ali mi se kod MEGE ne svidja sto mu je motor iza kabine a ne bunker,i na prozoru iza sebe ne mozes da pratis sta se desava u bunkeru, znam da nije potrebno to ali sam se navikao na zmaju
nemoj da se uvredis ali tvoj striko nije normalan, capelov adapter za kukuruze sestoredni je 21000, a on je mamara medju adapterima, ja neznam ko ga je zeznuo za to ali lose je prosao.S3RiOUS je napisao(la):Striko mi je pazario Mediona 135000 eura + 50000 adapter za kukuruze. Kosa 5.3m i adapter za kukuruze 6 redova. Stize mu na sajam
necu da vredjam ali racunaj koliko treba da ti on uradi pa da vretis 50000 eura samo za heder, matematika ti je to.S3RiOUS je napisao(la):Kako mozes da kazes da nije normalan kad ni neznas coveka, mozes ti da pricas sta hoces ali Claas je broj 1 ,a za Laverdom se ne bih ni okrenuo a kamoli ga kupio. a sto se tice adaptera on je original Claas-ov na rasklapanje.