Verovatno može da se izvadi duplikat sa carine, ako je ocarinjen.igordulic je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno može da se izvadi duplikat sa carine, ako je ocarinjen.igordulic je napisao(la):
pa ne znam ocarinjen je negde dole u srbiji e sad nzm jel povezano to sa suboticom il bi trebo traziti tamo de je carinjen...zorancile je napisao(la):Verovatno može da se izvadi duplikat sa carine, ako je ocarinjen.igordulic je napisao(la):
ljakse je napisao(la):Puta četiri.
zorancile je napisao(la):Jel može sad da se ocarini pa da se registruje?igordulic je napisao(la):96 ica sa oglasa iz kikinde nema papire,nema secku.Ima klimu koja drzi 5 dana....
jel neko zna sta raditi kada ima saobracajna samo odspolja bez carinske deklaracije?
Jeste slikan pored krivaje...panonstib je napisao(la):Gospodine @ljakse
Da li je taj kombajn slikan pored Krivaje? Ako jeste ima tamo još toga!
Ne nije sigurno to godiste taj 106 do 85-86 se proizvodio.kruno007 je napisao(la):pa i nije neka cjena,prejeftino(da bi bil 93.) zato mi je čudno malo!!!
Ma samo ti njega pogledaj dal je zdrav kombajn i snimi mu taj urezani zig na sve 4 felne i nema frke.kruno007 je napisao(la):budem pogledal!!!
recite ima ko kakvih iskustava sa 106-icom,ima kakve mane,kaj se često kvari...
Hvala na informaciji, kontaktirao sam Panonstiba i trebalo bi da resimo problem... Pozdrav iljakse je napisao(la):Ja mislim da ti može najviše da pomogne oko tog džojstika Panonstib.