Claas

to mi je sledeci na spisku,ili medion,samo zbog kabine,tesna mi na 98 kad jos neko udje pa kad treba kipovati moram da ga isteram napolje,ili noviji 98vx,al prvo prsluk pa onda kombaj da Kish nebi prozivao ::namigivanje::

zorancile je napisao(la):
igordulic je napisao(la):
96 ica sa oglasa iz kikinde nema papire,nema secku.Ima klimu koja drzi 5 dana....
jel neko zna sta raditi kada ima saobracajna samo odspolja bez carinske deklaracije?
Jel može sad da se ocarini pa da se registruje?

Teska srca to moze da se uradi sada posle 9 godina jer bice pitanje kako je uopste dospeo ovamo, doteran garant preko noci iz neke suserdne drzave, a dotle donet kamionom..... mislim da treba bezati od toga sto dalje, jer on je tu vec 9 godina bez placene carine i pdv-a a iz toga moze da sledi i krivicno gonjenje.... A i sada ko ne registruje kombajn, kada ga policija zaustavi kazna je 20000din kako su meni rekli....
Zato bezi dalje, on ga verovatno zato i daje tako jeftino zato sto je bez papira.... a spustio bi on jos garant :D ali iskreno samo sto dalje od toga :cao: :cao: :cao: :cao: :cao:

pozz!imam jedno pitanje,videl sam da ste več raspravljali o tome,kupujem kombajn i našao sam jednog claas-a 106 dominator,samo kaj lik tvrdi da je 1993g.a videl sam tamo u prijašnjim raspravama da su se proizvodili do 85.!!!nigdje ne piše na njemu godište,jedino da je typ 090!!!može ko pomoči sa godištem?

Do 1985 je dominator 106 bio claasov najveci kombajn tad su napravili 108 i on je preuzeo ovu titulu pravili su i dalje 106 ali nazalost o tome namam podataka dokle , nadam se da ti nesto pomaze . :ppozdrav:

ma nemamo mi tebi sta puno pomoci oko toga,moze biti 84 a 94 nikako :nono:,mozda lepo izgleda po hoce da ti ga podmladi u tvojim ocima da bi on izvukao dobru cenu za njega,obicno svi poskidaju plocice bas zato da te slaze

kruno007 je napisao(la):
pa i nije neka cjena,prejeftino(da bi bil 93.) zato mi je čudno malo!!!
Ne nije sigurno to godiste taj 106 do 85-86 se proizvodio.
Ima jedan zig na felnama oko srafova na felni koji ce ga sigurno odati na tom zigu su urezani i godiste/mesec proizvodnje ili mesec/godiste nemogu da se setim slobodno se zabeci malo u felne i videces.To je namerno skinuo tablicu zbog prodaje.Ako koza laze rog nelaze :cao:

budem pogledal!!!
recite ima ko kakvih iskustava sa 106-icom,ima kakve mane,kaj se često kvari...

kruno007 je napisao(la):
budem pogledal!!!
recite ima ko kakvih iskustava sa 106-icom,ima kakve mane,kaj se često kvari...
Ma samo ti njega pogledaj dal je zdrav kombajn i snimi mu taj urezani zig na sve 4 felne i nema frke.

pozdrav iz banja luke,mozde bi da kupim neki manji kombajn,pa ako moze neka pomoc ili savijet,kod nas ima u ponudi dosta tih manji a vecinom su claas i detz fahr,hvala unaprijed :ppozdrav:

Nazad
Vrh