Claas

Evo ćime se bavim zadnjih par dana izbacujem truli lim pa motam i varim novi nije to nešta ali mislim da će poslužit .. :D
nqct8i.jpg

2mn54rn.jpg

I ovo mi je novo limar napravio to nisam mogo sam to je dolje ispod kombajna .. :cao:
fthlkl.jpg

Varim i ja sa co2 odakle sljaka :sta: to je cist var.Dobri izgledaju ti varovi samo moras var umiti sa spoljne strane da nelegne lepo poklopac

zale se ljudi da slabo ucestvujem u temi claas, mada i ja mislim da je dosadno kada se ja ne svadjam nisakim......evo da se ukljucim malo......
odlicni su to kombajni ali javite se meni, da vam kazem koji su bolji!!! :D :D :D

Nisam mislio na trosku (šljaku) malo sam se prešo ja ne varim s njim puno jer nisam iskusan a imam ga ja varim električnim jer ovaj aparat ako pištolj držim blizu u sekundi mi se naljepi na diznu tako da mi se zaćepi i žica neće van a moji varovi budu male gulice s tim tako da neznam radit s tim.. a ovo za šljaku neznam odkud sam napiso moja greška za lim je otac kaže dušu dao s njim sve varimo samo mi je sada boca prazna a i žice nemam pa moram u nabavku .. :cao:

E pa to ti se desava jer pistolj jako blizu stavis mora malo prakse meni je lakse da radim na co2 sve zivo radim sa njim a mozda ti je i dizna mala kupi malo vecu diznu mozda ce ici bolje.Malo smo ocli :off_topic:

ratarhr ja sam to sto varis uzeo od stare evrope i uz minimalne prepravke ugradio :cao:

Ma nisam ja nigdje mogo te levatore nabavit ovaj što sada radim to je od povratne mase, a onaj što vuče u bunker je dobar .. imam još posla polako ga radim jer budimo realni tko voli u žetvi da mora pod njim sjedit i šarafat .. i razmišljat šta se to moglo pokidat i onda dio ćekat po 2 tjedna jer naručio sam filter što je u onoj posudi od ulja za dizanje hedera neki žičani 23€ ali evo danas su me nazvali i rekli da je stigo pa mislim da mi u sezoni to netreba.. a filter je kupljen u Eibl&Wondrak .. ! :ppozdrav:

Vidi zasad sam kupio novi akumulator i taj filter ostalo ništa nisam platio a kombjn 2000€ sve letve sam đabe dobio jer tetak mi radi u zadrugi, ajde reci mi gdje da nađem kombajn za 2000€ pa bilo je u oni kazu "pretresenom" stanju za 50 000kn zmaj 142 to ti je 7000€ a tko ce meni garantirat da necu morat nešta mjenjat ovako znam šta radim svoga nemam puno ovršit svoje i kod tetka 60kj .. a da potrošio sam i struje za aparat za varenje a kombajn ce me izac sve ukupno oko 3500€ što ja mislim da nije uopće puno .. :cao:
A ti @SaleCar kakav ti imaš kombajn tvoj je sigurno jako dobar pa ga nemoraš pripremat i sređivat ili ni nemaš kombajn, nikog ne vrjeđam ali znam šta se misli ovakvim postom. !
Montoya je mene pito fino i ja sam čovjeku odgovorio !
Da zaboravih i ono što mi je limar pravio je 15 eura .. !

@ ratarhr nebi da se svadam ali ne bi bilo lakse (mozda i bolje ) napraviti novi nego ovo sto si postavio slike izvarivati i muciti se snjim :ppozdrav: :ppozdrav:

Nazad
Vrh