Claas

Sve piše u temi ali je jako teško malo prelistati i pronaći odgovore na pitanja.

@Slavko91 Cuo sam price da taj sat kod volana i nije bas tacan. I nesto mi se necini da ide 17,5.

nisu to price......taj sat inace ni na jednom kombaju ne pokazuje brzinu u radu,to jest u 1 i 2 brzini,samo u trecoj transportnoj pokazuje pravu vrednost, kod S modela pokazuje da juris i kada stojis jer ocitava podatak sa spojnicke osovine menjaca.......

nisu to price......taj sat inace ni na jednom kombaju ne pokazuje brzinu u radu,to jest u 1 i 2 brzini,samo u trecoj transportnoj pokazuje pravu vrednost, kod S modela pokazuje da juris i kada stojis jer ocitava podatak sa spojnicke osovine menjaca.......

Zato jedna druga marka kombajna cita drugacije brzinu, i pokazuje tacno :D

Ipak sam mislio na nesto zapadne proizvodnje, recimo deutz-fahr. A da li i zmaj tako pokazuje, stvarno nebih znao reci, jer stvarno o zmaju nemam pojma.

Dragane kakvi je kod tebe tarup za kukuruzovine danas covjek sto mi je radio ima claasa 68 i na adaperu su mu za kukuruz ima samo jedan otikdacki valjak a kontra na drugoj strani ima taj sistem za tarupiranje kako se on zove.

Poslednja izmena:
Sa današnjeg terena po Banatu:
img0007.jpg
img0008.jpg
img0011.jpg
img0012.jpg
img0013.jpg
img0014.jpg
img0015.jpg

Gospodine North ARMY već ste dali odgovor na postavljeno pitanje to je radni far i ja ne sumnjam u vaše poznavanje poljoprivredne mehanizacije jer ste dobili visoku ocenu na ispitu iz tog predmeta.

Nazad
Vrh