Pavlish (16-05-11)
Otvaram ovu temu sa namerom da se u potrazi za rezervnim delovima za zmaj sto mane traga i prelistavaju vizit kartice :D
Pisite gde ima rezervnih delova za ZMAJEVE ,brojeve telefona,proizvodjaca,prodavnice,internet stranice,pijace,.....![]()
Post je spojen: [time]субота, 29. јануар 2011. 21:12:42 CST[/time]_________________________________________________
Za nesto vise od 1h vise od 40 pogleda!!Ajde ljudi pisite brojeve![]()
![]()
![]()
Post je spojen: [time]недеља, 30. јануар 2011. 04:20:32 CST[/time]_________________________________________________
Citiram: SAKULJAN
Post je spojen: [time]недеља, 30. јануар 2011. 17:27:21 CST[/time]_________________________________________________
Satovi instrument table .Citiram: lakarije
Pavlish (16-05-11)
015/342-532 NOMEKS-BUCALO,Sabac.jako dobro su snabdeveni sto se tice zmajevog programa,drze delove za imt,imr,olt...
Ja se snabdevam u Padini tamoima dosta strugara koji naprave sve sto pozelis a evo jednog od njih
Sirka Zeljo 013 668 642
A za kajseve u Zrenjanin kod Uzelca,nacicu broj posle![]()
A SELO JE SAKULE SRCE U BANATU
Promenio sam naziv teme u uopsten za sve tipove kombajna jer nije samo Zmaj zastupljen kod nas poljoprivrednika pa pisite sve informacije oko nabavki delova.![]()
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
http://poljoinfo.com/showthread.php?...a-sa-Youtube-a
Idi ti braćane u Rumu na vašar,ne treba ti nikakva vizit karta. :D![]()
Da su nama naša deca živa i zdrava,za ostalo ćemo lako.
eh druuuuze,imas problem neki i moras cekati svaki treci u mesecu,ako je nekom i daleko ruma tu je AKS,vizitke uvek dobro dosle
![]()
Kaiševe kupujem isključivo u firmi Coning u Bg ili NS.
Uvozni Optibeltovi i uvek ima bilo koja dimenzija koja je potrebna.
Šalju AKS-om.
Jao meni! Pogiboh, jer sam čovek nečistih usana, i živim usred naroda nečistih usana.
e jeste svi skrti nesto.....nista dok sremac neuzme stvar u svoje ruke
AGROPROFIL,ADA, 024/851-695 063/516-717, Kubina Atila,zmaj i jos mnogo toga
SULOK,ADA, 024/853-228,kvalitetne zavesice za kombaje,salje i po narucenoj meri za bilo koji model
POLJOSERVIS,MOL,024/861-529 Stojan Arezina,delovi za zmaja
AGROMETAL,MOL, 024/861-310 Kovac Laslo,delovi za zmaja
MUZLAI,MOL,024/861-375,delovi zmaj,limarija,sabirne,korito hedera,konstrukcija vetra,ladje itd....
ZMAJ PROMET,Futog,021/895-699,delovi zmaj
PUTNIK PROMET,Petrovaradin,021/6432-073,sve vrste lanaca,zmaj,djura,beraci itd....
AGRO FD,Stara Pazova,022/363-171,delovi zmaj,sine bubnja itd....
uf,ubise nas ovi iz ade i mola
boka@bn.rs (13-02-13), kololgas (12-06-12), Pavlish (16-05-11), Sekulic Josip (17-07-11), SEMBERAC77 (24-12-12)
to bate tako treba evo jos jednog metalac simanovci 063/249045 dule sve za zmaja a ostali po uzorkuCitiram: danger
Prijatelju i neprijatelju daj uijvek dobar savjet, jer prijatelj ga prihvata, a neprijatelj otklanja.
De mogu da se uzmu sine na metar? i koja je otprilike cena?
Novac je dobar sluga,ali los gospodar!
Aza claasa delovi ? Osim almexa
miki
agrosom bajmok,mislim da nabavlja delove iz madjarske.
Post je spojen: [time]уторак, 22. март 2011. 11:31:07 CDT[/time]_________________________________________________
http://www.agrosom.rs/
za 96 claasa sine su par 14500 din bile kad sma ja pitao par leva i desna.
Novac je dobar sluga,ali los gospodar!
A ko drži delove za drugu liniju Zmaj kombajna(170,171,190,191)?
Udri me,ubi me,kožu mi deri,odavno ja sam spreman da mrem.Opsuj mi oca,majku i sve po spisku,samo mi nemoj dirati Srem!
ljudi dali neko kod nas pravi petersonova sita, izletelo je par krilaca ili lamelica ili segmenata kako vec ko zove
Imas kod Kovacs Laszloa iz mola letoske kodnjega sam kupio trake rebrastog lima u sabirnu i video da pravi petersonove sita za cenu nepitaj neznam pre par postova imas broj telefona pa pitaj
Da li neko ima na prodaju pinjon sa deklom za broj obrtaja bubnja ili mozda zna da neko ima na prodaju ili gde bi moglo da se kupi. NEbitno da li je novo ili polovno. U pitanju je kombajn Zmaj 142 RM...
dipl.ing.prehrambene tehnologije
drugari gde se moze nabaviti remen kais za claasa dom 98 sl sto tera secku potanak mi je a cisto da imam rezervu ,, zvao sam ALMEX i paprena mu je cenapa dali ima jos neka adresa da se raspitam HVALA
macva prdukt (sremska mitrovica) 022 641 343 kaisevi remenja i lezajevi kvalitet 100%
boka@bn.rs (30-06-12)
Preteruju sa cenama.Misle da samo oni imaju kvalitet.