Petrovo
Član
konacno bas se umorila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
celo pre podne pokusavam da otvorim sve slike i ne ide, molim vas u buduce saljite manje slika da bi se lakse i brze otvarale, pozdrav

Korisni bili! Kako je ovca? Meni se desilo sa ovom jednom ovcom sto je musku bliznad ojagnjila da udara glavom jagnjad kao blesava dok jos postesljicu nije izbacila. Mene bila uhvatila muka, jos mokra jagnjad a ona ni da im pridje, a kad jedno od njih samo nekao dotetura do nje ona kao mahnita ga opali glavurdom. Cim je posteljicu izbacila, legla nekih 10 minuta, ustala i sama prisla jagnjadima oblizala ih (ali vec sam ih bio peskirom osusio) i podojila. Vjerovatno zbog umora, ili ko zna cega je takva bila.
Ovaj pas je bio 3 godine kod mene u stanu. bio je kucni pas i odgajan je da bude miran. A kad sam presao u kucu na selo, jer mi je dosadio gradski zivot ona je (zenka je) dobila svoj boks. Tako da ne bih mogao da ju prodam 6 godina je kod mene. Pazim na nju, tj uvijek je u boksu, a na vece je u ogradjenom dvoristu. A ako bude vece stado, onda cu za ovce kupiti pulina,cisto da ima ko da ih "cuva"!ne zezaj se sa takvim psima opasni i krvolocni bolje ga prodaj pa uzmi pulina tornjaka ili sarplaninca