Sudarski Bojan
Član
Ne, ne samo brnjice na glave, ako treba i da zauvek ostanemo zatvoreni ko bravci samo da ostanemo živi. Sve smo odbacili što su preci izborili leb te je.o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ovu raspravu samo vreme može da reši.Obe strane barataju sa internet istinama,ili lažima.Mislim da mi treba da batalimo šta kažu u EU i u Svetu a da se fokusiramo na našu situaciju i šta se kod nas dešava.Svaka država se nalazi na različitom podneblju i sa različitom kulturom.Iz tog razloga i svaka borba je različita.I u svakom ratu se svaka zemlja borila u svojim uslovima.Šta su naši preci uradili-mnoge države im skidaju kapu.Ali postoji i druga strana naše istorije,koja nas baš ne čini ponosnim.Ne, ne samo brnjice na glave, ako treba i da zauvek ostanemo zatvoreni ko bravci samo da ostanemo živi. Sve smo odbacili što su preci izborili leb te je.o
Ko da zasuce rukave??? Da li mislis i na one na respiratorima posto su oni vec razgoliceni?? A to bolje grob nego rob nam se dobro razbilo o glavu 41g.Pa bolje umreti ko čovek nego "živeti" (ako se to životom može nazvati) ko rob. Naravno neočekujem da se svi slože samnom ali neće biti bolje dok ne zasučemo rukave i....
Е ово си сад рек'о и никад више! Нисам ја из оповачког краја, већ сам из Сакула и није кривица нас Сакуљана што је Опово поред и што је сплетом историјских догађаја то Опово постало општинско седиште, а Сакуле једна од месних заједница те општине.(ово говорим и јер си из оповачког краја за који сам био доста везан)
Posto ti se oporavak mnogo oduzio reci jel koristis duvanNe volim da licnim primerom nesto dokazujem, ali evo ovako. Prepisali su mi lek pronazol za upalu pluca. Kad procitas koliko ima nus pojava ja sam bio u dilemi da li da ga pijem. Ali opet ja imam upalu oba olucna krila i nemam izbora. Nema leka koji nema bar pet ili vise nuspojava. I penicilin koji je naj prostranjeniji antibiotik ima nus pojava ihaha. I niko ne filozofira kad ode kod lekara. Jedino oni koji znaju da su alergicni na penicilin.
Glupost .POSLANIK AUSTRIJE UPALIO SVET: Testirao čašu kole na koronu, KOLA POZITIVNA! - Naša Borba
Poslanik Mihael Šnedlic izjavio da je kupovina testova ništa drugo do preusmjeravanje novca poreskih obveznika u korist farmaceutske industrijeGeneralni sekretar Slobodarske stranke Austrije (FPÖ) Mihael Šnedlic u Skupštini Austrije pred kamerama je testirao čašu kole na koronu koristeći test...nasaborba.com