Ne ulazim u "stručnu " raspravu ,nego o delu oko prozora .Prozori, ako nisu otvoreni ne mogu da lupaju na promaji.Znači treba reći "ko otvoreni prozori na promaji"Samo moje misljenje , al kad pitas , da , ko prozori na promaji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ulazim u "stručnu " raspravu ,nego o delu oko prozora .Prozori, ako nisu otvoreni ne mogu da lupaju na promaji.Znači treba reći "ko otvoreni prozori na promaji"Samo moje misljenje , al kad pitas , da , ko prozori na promaji
Naprskaj kontakt sprejom kontakte na kompjuteru tamo ispod stepenicaKiraj kad si tu . Na kumovom mf 3065 nece da se ugasi on crvena lampica pumpe ona koja se upali cim stisnes kvacilo . ugasi se tek nakon pola sata kadse dobro ugrije . dabome nista neradi . sad neznam dali znaci nizak pritisak temperatura ili da pympa ne vrti ili kombinacija . spajao sam kratko kablove na oba senzora nista . vadio sam onaj senzor obrtaja pumpe pokazuje 420 oma. Neznam dali je halov ili obicni . uglavnom nije mi jasno kako nemogu prisulno da ju ugasim.
Nisam ni očekivao drugačiji odgovor.Odavno su pametni izjavili da "ko neće naći će razlog a ko hoće naći će način".
Moram da napišem da u rezervnom sastavu je najviši čin kapetan I klase.Za majora je potrebno polaganje i to su retki koji ga imaju.
O rezervnom sastavu je reč-koliko je meni poznato on nije više aktivno vojno lice.A i treba da je u penziji.Nije baš tako...
Doktori, inženjeri, pravnici, uopšte ljudi koji se svojom strukom bave i u armiji idu do pukovničkih činova po liniji formacijskog mesta ratnog rasporeda. Ne može komandant ratne bolnice biti u činu kapetana ili majora, to su mesta ppuk i puk, komandanti inženjerijskij bataljona i brigada isto, sudije i tužioci ratnih vojnih sudova...
Proveri da nije filter ili gusto ulje .Kiraj kad si tu . Na kumovom mf 3065 nece da se ugasi on crvena lampica pumpe ona koja se upali cim stisnes kvacilo . ugasi se tek nakon pola sata kadse dobro ugrije . dabome nista neradi . sad neznam dali znaci nizak pritisak temperatura ili da pympa ne vrti ili kombinacija . spajao sam kratko kablove na oba senzora nista . vadio sam onaj senzor obrtaja pumpe pokazuje 420 oma. Neznam dali je halov ili obicni . uglavnom nije mi jasno kako nemogu prisulno da ju ugasim.
Ја се сећам и мало даље: на Јутјубу ми као реклама излети неко његово излагање испред групице млађаних цица, у коме он каже нешто типа да су плавооки људи потомци ванземаљаца. Тада сам помислио да је тип неки алтернативац, типа "Под мач бато!" Мирољуба, ал' сам стекао утисак да је тип барем много жовијалнији од потоњег, па сам кликнуо на тастер "Skip add" без коментара "Где ли их само налазе...?" А онда је уследио његов савет да се оде у шопинг у Милано...
Bravo. Zato valda i hoce sa Novakom DJokovicem da pravi neki projekat na bazi istrazivanja Nikole Tesle. Ko je to kome prvi predlozio ne znam, ali cinjenica je da mu im za to trebaju pare. Ko ih od njih dvojice ima??Voli Nestoriovic pare zato i baljezga svakojake gluposti.