A ybg, ja sam seljak čovek, pijem o Nikoljdanu, Božiću, Vaskrsu i Prvom maju, može mi se ruska vakcina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opet predstava.Dobro.A što nije negativan.Glupost .
Sipati kolu koja je izrazito kisela tekucina na traku sa proteinima i antigenima , je predstava za budale . Naravno da ce unistiti test , a on nema polje sa natpisom greska.
Дрсоле, наравно човек је доктор. Значи решава овоземаљске болести и проблеме. И у мојој околини је помагао и излечио дете од колегинице(нешто око алергије). Проблем настаје кад је отишао у метафизику. Колико знам званични овоземаљски став је да живот ван планете земље не постоји односно није доказано (још) да постоји. Све гласније се чује да постоје ванземљаци и да су међу нама( за неке не би гарантовао да су са овога света) само чекају прави тренутак. И тако пар миленијума чекају. Па јел чекају да се истребимо. Тако да онога тренутка кад је почео да спомиње и то кад прича је (по мени прилично озбиљан и убедљив) дошло до искрено разочарења.
Е сад ако имате др несторовића и остале докторе које можете чути само на јт и са друге стране кризни штаб који се више труди ове одметнуте да убеди ја као појединац се запитам па добро ако гори зашто није тотални карантин. А са друге стране мајку му ови сад раде што је несторовић предлагао пре 6 месеци. Па опет сад несторовић изјављује неће вакцину која је слабо проверена. Али није рекао да неће уопште вакцину већ само доказану.
Значи опет није смешан вирус већ се нешто веће ваља иза брда.
Стварно треба бити фројдов ђак па да се анализира шта у ствари они кажу.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Trebao je to da napravi i sa testom za trudnocu , svasta bi se tu moglo dokazatiPOSLANIK AUSTRIJE UPALIO SVET: Testirao čašu kole na koronu, KOLA POZITIVNA! - Naša Borba
Poslanik Mihael Šnedlic izjavio da je kupovina testova ništa drugo do preusmjeravanje novca poreskih obveznika u korist farmaceutske industrijeGeneralni sekretar Slobodarske stranke Austrije (FPÖ) Mihael Šnedlic u Skupštini Austrije pred kamerama je testirao čašu kole na koronu koristeći test...nasaborba.com
Ovo je ipak izjava jednog deteta. Ali stoji iza ovoga neka odrasla nistarija bez vrednosti za kojeg sam siguran da je ucestvovao u peticiji koju su radili po Srbiji u ono vreme za oslobadjanje Kasandre od presude!
Samo bih se osvrnuo na vakcinaciju svinja.Samo im dajemo protiv parazita i nikad,ni šap ni crven vetar.I tako svake godine.Pre par godina su vakcinisali protiv kuge (od koje ne postoji lek).Isto su išli u skafanderima.Trajalo je to jedno 3 meseca i svake 2 nedelje obilazili a posle pae puta su pitali sa vrata jel sve u redu da bi posle i zaboravili.Дрсоле, сад предпостављају за планете а не знају шта нам је под ногама. Виде као слепи видоје.
Што се тиче закључка да код вирусног обољења преписује се антибиотик за који мислите да је безпотребан ту грешите и то пуно. Ево зашто вирус типа короне грипа и слични не убија директно организам већ га слаби а та слабост је последица рада имунолошког система организма. И шта се онда догађа долази до секундарне бактеријске инфекције која напада од прилике све у организму. Е ту се прописује потпорна терапија која чува организам од њене појаве. Исто тако као што прописују употребу витамина који делују превентивно подизањем општег стања организма да би се лакше изборио са насталом инфекцијом.
Једно питање за све овде присутне кад сте задњи пут били на систематском прегледу и како знате у каквом сте здравственом стању?
Што се тиче борбе против вируса само вакцина или превенција у виду здравог живота и слојевито се облачите.
Нисам завршио тамо неки факултет само сам ветеринарски техничар и са вирусима се срећем сваки дан. И овако радимо као што сам написао. Ако се плашите вакцине само да вам кажем по програму мера и заштите животиња свиње добијају 5 вакцина 2 х годишње.
Наравно може и без њих али је онда потребан другачији приступ.
Једноставно губи се кредибилитет неким тврдњама и ту нема приче. Време ће показати да ли се и колико греши.
Ако помажу лекови свим обољењима зашто за неке болести нема лека? Исто тако пласебо ефекат је доказан.
Што се тиче овоземаљског зна се шта је званичан став и треба да се тога држимо. У супротном свако има своју теорију одакле смо дошли а то може да буде у супротности са саговорником и онда имамо мало већу кафанску тучу.
Задњи пут имали 3 рајх само да подсетим. Сад имамо неке друге силе.
Историја се изгледа понавља.
Ako nisi razumeo-ili čitate kako vam odgovara.Uporedjujete vakcine kod zivotinja sa vakcinama koje se daju ljudskom rodu!
Ovo je vec vrh ludila! Jedno je pelcovati zivotinju kojoj je zivotni vek od par meseci sa ljudskom vakcinom kome je zivotni vek i do 90 god.
Pristalica sam vakcinisanja ljudskog roda sa onim cime je dokazano da nema opasne nus pojave, odnosno na neki nacin su dokazane godinama da sprece neke bolesti da napadaju organizam, ali pomalo sam skeptican za ovu vakcinu protiv Kovida 19 koja je napravljena u par meseci. A na kraju krajeva mozda je vec upotrebljena za test pre ko zna koliko godina kad mi obicni smrtnici nismo ni znali a ni culi za Kovid koji je bio prisutan.
Зоран, колико у селу има животиња, и колико је удаљено од вашег дворишта. Да ли ваше свиње лутају по пољу и долазе у контакт са дивљим свињама( које преносе свињску кугу) или говеда на испаши. То што немате проблема може бити до доброг здравственог стања животиња и до тога што не долазе у контакт са потенцијалним проблемом.
Свињска куга је заразна болест и постоји неколико токова болести. Да се не би свака појединачно проверавала све се уништавају. Тако је код сваке заразне болести. Сад имамо то на делу у немачкој је пронађена афричка куга и кина им је лупила забрану извоза меса.
Ми тек можемо од следеће године извозити месо и то под условом да у задњих годину дана није било појаве афричке или класичне куге свиња.
Што се тиче вакцине написао сам негде да ћемо је на крају највероватније морати примити сви као превенцију и као неки вид уцене да би изашао ван државе.
А пре тога би ваљало урадити детаљан систематски преглед да би видели у каквом сте стању и спречили могуће контраефекте.
Moja goveda i svinji su kao što si naveo u prvom pasusu.Ali džaba,novci se uzimaju,počev od obeležavanja pa do TBC pa vađenje krvi,pa uzorak mleka.Pre je to sve država finansirala a sada izgleda moramo mi.Obeležavanje je pre bilo besplatno,pa 300 pa je sad 870 din.Vidim ja šta ti pišeš o vakcinama.Da mi plate ja je neću primiti.Neka je primi ko želi-ne zameram,ja bih ovu moju poklonio tako da država može da nabavi jednu vakcinu manje.Зоран, колико у селу има животиња, и колико је удаљено од вашег дворишта. Да ли ваше свиње лутају по пољу и долазе у контакт са дивљим свињама( које преносе свињску кугу) или говеда на испаши. То што немате проблема може бити до доброг здравственог стања животиња и до тога што не долазе у контакт са потенцијалним проблемом.
Свињска куга је заразна болест и постоји неколико токова болести. Да се не би свака појединачно проверавала све се уништавају. Тако је код сваке заразне болести. Сад имамо то на делу у немачкој је пронађена афричка куга и кина им је лупила забрану извоза меса.
Ми тек можемо од следеће године извозити месо и то под условом да у задњих годину дана није било појаве афричке или класичне куге свиња.
Што се тиче вакцине написао сам негде да ћемо је на крају највероватније морати примити сви као превенцију и као неки вид уцене да би изашао ван државе.
А пре тога би ваљало урадити детаљан систематски преглед да би видели у каквом сте стању и спречили могуће контраефекте.
Sta pricas ti Zorane?! Zasto treba da me neko spomene da bi se uljucio?!Ako nisi razumeo-ili čitate kako vam odgovara.
Uopšte nije reč o poređenju vakcina za životinje i ljude.Ni jednom rečju ja nisam spomenuo.
Poenta mog posta je bilo uzimanje para prilikom vakcinacije svinja i programa mera kod goveda.Gde ti tu nađe da se javiš.Niti te je neko spomenuo.Sam si se uključio ali na pogrešnu adresu.