Mozda. Kad bi imao jos neki podatak saznao bih ovako ime mi nije poznato velika je ovo firma ima dosta ljudi I sluzbi da bi se svi znaliBarbula jel tu kod tebe radi Ivan Sinđelić?
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda. Kad bi imao jos neki podatak saznao bih ovako ime mi nije poznato velika je ovo firma ima dosta ljudi I sluzbi da bi se svi znaliBarbula jel tu kod tebe radi Ivan Sinđelić?
On je sa jalovineZato ovaj na tvom avataru izgleda tako dobro , zbog eleksira
Fake news ili lazna vijest sa fejsbuka . Ima dosta clanaka koji ukazuju da tako nesto nije rekao .Naučnik koji je izumeo PCR test i za njega dobio Nobelovu nagradu je rekao da se test ne može koristiti za dokazivanje zaraznih, infektivnih, bolesti, kao što je kovid napr.
Toliko o vrednosti i važnosti istog.
bradonja, sta kaze dokotor , nista daje nista a nesto daje nista , samo treba ponoviti nekoliko puta , kao kod sibicara , i ti poceo da vjerujes u bapske price
Objašnjenje testa za široke narodne mase u 60 sekundi.
Klik na link startuje na priču o PCR testu.
De si Momo moj idolu ?
Е у красни! Само нам је и то фалило!E sad sam se stvarno uplašio. Otkrili su da je jedna od posljedica korone i erektilna disfunkcija.