Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nastavim smrtnost uzrokovana gripom 0,01% , 0,1% ili vec koliko , momentalno smrtnost od kovida je ne malo veca nego dosta veca , recimo ovdje umire dnevo 50-70 a razboli se 4000 dnevno , odnosno smrtnost kasni 20 dana , bice i vise , pa izracunaj da je to 100 ili 200 puta vise od gripe.
Jos je relativno na balkanu smrtnost manja jer je stanovnistvo generalno mladje nego u bogatijim zemljama gdje je jos veca.
Kod nas, slabo, vecinom kovid. Prije njega kancer harao, sada ga niko ne pominje, jbg modernija korona, fensi.Jel umro neko prirodnom smrcu za to vreme, ili od necega drugog sem korone?
Malo morgen nisu, bar pola, ako ne i vise. Pisao sam prije, jedina dva covjeka, koja su zvanicno umrla od korone (bili u onoj dnevnoj statistici na tv), a da ih licno dobro poznajem, ustvari NISU umrli od korone. Znaci toliko o tome da li se laze, ili ne. Ma ne vjerujem vise ni sam sebi, a ne jajarama iz neke drzavne institucije, ili tv-u, drzavnom.Da umiru i ljudi koji nisu dobili koronu , ali za to nije kriva zarazna bolest. Oni nisu u toj cifri od 50-70.
Како знаш да их нису потурили под ковид?Da umiru i ljudi koji nisu dobili koronu , ali za to nije kriva zarazna bolest. Oni nisu u toj cifri od 50-70.
Care rec je o virusnoj upali pluca. Nemojte samo da lupetate.Pa da a ima sigurne veze sa Beogradom kao najzagadjenijim gradom ili se nesećate? A zemlja nam je velika pa smo svi daleko od Beograda
I sad smo dosli do toga da sav ovaj virus koji je prisutan po celom svetu da potice iz Beograda!Pa da a ima sigurne veze sa Beogradom kao najzagadjenijim gradom ili se nesećate? A zemlja nam je velika pa smo svi daleko od Beograda
A zagadjenje nema veze sa bolestima pluća??? Dobro kažeš šta ja lupamCare rec je o virusnoj upali pluca. Nemojte samo da lupetate.
Za nekog je već kasnoI sad smo dosli do toga da sav ovaj virus koji je prisutan po celom svetu da potice iz Beograda!
Pa mislim sta vise i pisati ili voditi debate oko ovih desavanja!