Necemo mu zameriti. Skoro ce 20 h,prosla je Slagalica,momak je pospan. Ne zna vise sta pise.Arkadije u nekim postovima imaš zavidan nivo QQ inteligencije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Necemo mu zameriti. Skoro ce 20 h,prosla je Slagalica,momak je pospan. Ne zna vise sta pise.Arkadije u nekim postovima imaš zavidan nivo QQ inteligencije...
I u Srbiji će ubrzo.Malo kasnimo za njima.Ja kad reko cinjenice mislio sad da je eto u Hr prije par dana korona prestigla kardio i onkolosku smrtnost . Samo tolko u vezi osporavanja odranije .
Skoro jedan čovek otišao u bolnicu da mu seku nogu,uhvatila je gangrena i posle nedelju dana umro kažu od koroneNije moje da to istrazujem dali je ili nije. To kazu koji su nadlezni .
Ma gladi je uvek bilo i bice i gladnih i zednih i tifusa i variole i polnih i venericnih bolesti ali sto se tice uvodjenja novih mera pljacke nema vise mesta jer je budzati dusevni bolesnik razvalio **greška i oralno ovaj napaceni i iscrpljeni nebeski narod i sada je vreme dragi moj Barbulovicu ZA VADJENJE ali da bi psihopata krenuo da ga vadi NAROD MORA DA ZAURLA ali dokle god narod odobrava ZIVOTINJSKO ONANISANJE VRHOVNOG VODJE VADJENJA BITI NECE .Mi smo toliko razglavljeni kao nacija da ne mozemo da hodamo koliko smo upropasceni a jedina uteha je STO BUDZATI PESKIRIC VISE NECE MOCI DA DRZI MITINGE I DA MLATI PRAZNU SLAMU DOK MU BAKE I DEKE I RADNICI POD PRITISKOM APLAUDIRAJU. KURCINU VISE DA MU NEKO APLAUDIRA MOZE SAMO U PODRUM U OGLEDALO DA PRICA SAM SEBI DOK SE MAZI SA VESTACKIM PALAMAROM ili razmena prstica sa SNS AKTIVISTIMAKako nam je krenulo više će ljudi umreti od gladi nego od korone, samo još dve tri mere da uvedu ovi naši i možemo polako da krenemo da pasemo travu
Ja sam komentarisao snimak iz Svedske , ali po snimku bih rekao da nije bilo 1% svedjanja , sve plavlji do plavljeg na snimku . A uz to svedjani poznati da su nedisciplinirani kao i balkanci , kazu im jedno a oni odma uz kur*** rade kontraPogrešio sam,stariji 7 godina-ispravio sam.
Baš u toj istoj,nama susednoj Hrvatskoj je odnos prema ovakvim bolesnicima za tri stepenika bolji i kroz pomagala i kroz udruženja.
Ali vidiš da niko ne komentariše a za onaj snimak iz Švedske se odma zakačili i to u stilu,kao da sam ga ja snimio.