MOMOSARIC
Član
To su dolje krski krajevi , zdrav zivot , nije imala mogucnosti za nezdrav i da je htjela , a prirodnom selekcijom slabiji umirali jos ko mali , nije cudo . Mada nije to pravilo , ko zna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato sam i rekao to misleci na tvoju nikakvu salu oko toga od cega li je umrla.пет јеси ти израчунао колико је имала година незнам јели грешка код матичара али је то 108 година
Ti najbolje radiš-Napisao si kratko i jasno pa nek tumači kako ko hoćeNema vise sezonskih prehlada i iznenadnih smrtnih slucajeva.
Doobro ti ostade živ.Znam da je to sa krajnicima bilo u vreme mojih roditelja a ti si dosta mlađi od mene.Ja do operacije krajnika non-stop na inekcijama.Ako prođe mesec bude dobro-U 7-oj ih operišem i od onda 47 godina nisam odlazio kod lekara.Ali od 54 sam malo nagrabusio ali guram koliko mogu.Lečili astmu, a između ostalog i krajnike mi čupali mislim da u Crvenki, ma kažem vam nema gde nisam bio.
Ima i u Ubu, veterinar, čupa za kosu. Vodio ja ćerku. Posle nekog vremena nije više imala problema sa krajnicima. Pa sad, aj znaj kakva je veza, ali izgleda da radi.Чупали под наводницима. У липару. Вуче косу на глави. Шта год да је ради.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Sta znaci posle nekog vremena? I ja sam trebao operisati krajnike ali niko mi nije garantovao da ce mi upale grle prestati.Ima i u Ubu, veterinar, čupa za kosu. Vodio ja ćerku. Posle nekog vremena nije više imala problema sa krajnicima. Pa sad, aj znaj kakva je veza, ali izgleda da radi.
RankaIma i baba u Inđiji koja namešta krajnike čupajući kosu.Vodio sam starije dete kod nje ali nije ništa pomoglo dok dete nije operisalo krajnike.Baba je i sama rekla nekome pomogne, nekome ne, ako su krajnici loši nema ništa bez operacije.Nakon operacije dete više nikada nije bilo bolesno.