Pre neko jutro moj starac gleda na tv happy jutarnji program i sad ti neki gosti baljezgaju o bezbednosti naseg predsednika i jedan od njih mrtav ozbiljan kaze: " Nas predsednik je ozbiljan kandidat za nobelovu nagradu za mir".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sada znam dvojicu koji su se blaže zarazili i ne sede kući nego po malo zuje po selu, malo do apoteke, malo do grada...Nedaj Boze oni koji neveruju u koronu ako se zaraze.Dali ce onda verovati ili ne?
Samo za tvoje usi evo rusi razvijaju vec malo vise godina za SARS virus koji se pojavio 2002 - 2003 godine i bilo mrtvih i zarazenih i nestao, a to mu dodje brat blizanac ovom sto izaziva kovid , pa ova ruska vakcina dodje seljacki receno samo malo modifikovana ona za SARS virus, i u testnoj fazi navodno 90% uspjesna dok ona oksfordska ima samo 70% uspjesnu imunizaciju.Barbula ti je napisao sve.Ozbiljniji stručnjaci smatraju da do dobre vakcine treba 5-10 godina,da bi bila što bezbednija.
Što bi mene trebali da obaveste-meni je ne treba.Tebe treba da obaveste jer tebi treba da se ne bi razboleo.