MOMOSARIC
Član
A to . Oni sto su slicni mapetima .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj gornji video sto ste postavili , pod naslovom bia potvrdila ...itd , sam ukljucio da vidim o cemu se radi . Iskljucio sam ga nakon prvih sekundi jer sam odmah zakljucio da je laganje . Pocinje tako sto zenski glas pocinje , kao , izvinjavamo se na kvalitetu .....u tom smislu , i ... " .. s obzirom da je moj glas vestacka inteligencija...l" , sto nije tacno , glas nije vjestacka inteligencija , sto aludira , nije programski sintetizovan , nego je obicni glas spikerke uzivo sa pokusajem imitacije vjestackog slaganja govora , znaci laganje u startu , i nema tu dalje sta da slusam ... samim tim kolega pustate fake vijesti
Koja glupost . Zašto se plaća toliko nerealno mnogo ?Kod nas su otkupljivali uz put ns-zr jer treba da rade duple trake. Plaćali 30 evra kvadrat...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Neznam za Sečanj ali kod mene južni Banat između Pančeva i Kovina lanac zemlje 5755 m2 od 5000 eura.