Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bih rekao da najvise pogadja najrazvijenije. Mozda se o njima najvise pise,jer koga briga za neku tamo zemlju treceg sveta.Kako to da virus najvise pogadja najrazvijenije drzave sveta, a ne one slabo razvijene? Zar ne bi trebalo da je obrnuto?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ne moras da mi persiras,mladji sam od tebe. To sam napisao jer me je mrzelo da pisem,a i muka mi je vise te price o koroni. Tako je sve bilo. Prvi put sam testiran 7 dana (mozda i dan-dva vise jer sam bio u sred berbe visnje pa sam iscrpljenost pripisivao umoru i stresu) nakon prvih simptoma uz objasnjenje da je sigurno korona jer mi je krvna slika losa i pokazuje da imam neki virus u sebi + gubitak cula mirisa i ukusa i to je sigurno to iako je test iz krvi bio negativan. Znaci pcr test mi je radjen 7 dana (+dan-dva) nakon prvih simptoma. Na rezultate cekao 5 dana i onda mi javili da mora da se ponovi jer bris nije uzet lepo. Cekao 1 dan na novo testiranje. Znaci drugi test 14 dana (mozda i dan-dva duze)nakon prvih simptoma,ali tada mi je vec bilo dobro,a i culo mirisa i ukusa se vratilo. Cekao rezultate jos 4 dana( 18 dana od prvih simptoma) i pogodite sta???? Test negativan. I eto tako ja kao i pokojni Amfilohije negativan. E onda .....27. -og oktobra moja cerkica dobija temperaturu i virusnu upalu pluca i smestaju je na kovid odeljenje u Nisu iako je negativna. Nakon 3 uzastopna negativna testa,otpustaju je iz bolnice na kucno lecenje upale pluca iako i dalje ima visoku temperaturu,ali to njih ne interesuje jer je negativna na kovid,a oni lece samo kovid. Iako je negativna,odredjuju nam obaveznu izolaciju od 14 dana jer je ipak bila na kovid odeljenju. Nakon desetak dana dete opet dobija temperaturu medjutim izabrani lekar nece da nas primi jer je dete u izolaciji i moze samo u kovid ambulantu. Ponovo je 2 puta testiraju i ponovo negativna. U medjuvremenu dete ozdravljuje i sto je najbitnije sada je sve u redu,ali nakon svih zajebancija,muka mi je i na samo spominjanje korone. Eto ga opsiran izvestaj koji je ipak malo skracen jer nemam zivaca da opet prolazim kroz sve to pa makar i pisajuci vama. Sve u svemu,opste rasulo. Ne znaju sta da rade. " Postuju" se neki protokoli i zanemaruju ljudi za ozbiljnim bolestima.Evo još nešto da primetim ali ništa zlonamerno. Cika laza nam je imao koronu i čim je objavio ovde rekao je da će nas izveštavati iz prve ruke sve. I koliko se sećam bilo je da je čekao na rezultate dugo pa onda nešto nisu valjali pa je morao ponovo na test, tako nešto... Evo sad, Bogu hvala, i dalje je medju nama a od sveg komentara je 'tu sam još uvek sa vama i to je dovoljno'. U smislu ne bih u detalje. Ok, poštujem privatnost, ali iz te vaše poruke mi svašta pada na pamet... Živi bili!
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Druže,opusti se malo.Brojke ti ne znače ništa.Proletos je bilo 10x manje pa su kroz propagandu napunili groblja.Ali su ljudi polako počeli da se bude i da shvataju da manipulišu narodom na globalnom nivou.Vidiš da su po Evropi i Svetu veliki protesti građana.Po ovim brojkama za 2 nedelje ima svi da budemo zaraženi.Nije . Mislim da fali na svakom mjestu propagande na uozbiljavanje i na zajednicku disciplinu , mada izgleda da je prekasno , da smo svi osim jugoisticne Azije presli prag i da je prekasno za one strategije sto je szo preporucivala i da ce nacije koje su prirodno disciplinovane i intilegentne kao Japan,Kina, Korea i ta banda jedini izaci kolko tolko sa malim zrtvama iz ovoga , a mi ostali anarhisti ,..falice nas dosta za par godina.
Pametnom dosta i ovo što si napisao.Sreća pa ti je ćerkica ostala zdrava jer se mogla zaraziti jer su je stavili sa zaraženim-dobar imunitet.Ne moras da mi persiras,mladji sam od tebe. To sam napisao jer me je mrzelo da pisem,a i muka mi je vise te price o koroni. Tako je sve bilo. Prvi put sam testiran 7 dana (mozda i dan-dva vise jer sam bio u sred berbe visnje pa sam iscrpljenost pripisivao umoru i stresu) nakon prvih simptoma uz objasnjenje da je sigurno korona jer mi je krvna slika losa i pokazuje da imam neki virus u sebi + gubitak cula mirisa i ukusa i to je sigurno to iako je test iz krvi bio negativan. Znaci pcr test mi je radjen 7 dana (+dan-dva) nakon prvih simptoma. Na rezultate cekao 5 dana i onda mi javili da mora da se ponovi jer bris nije uzet lepo. Cekao 1 dan na novo testiranje. Znaci drugi test 14 dana (mozda i dan-dva duze)nakon prvih simptoma,ali tada mi je vec bilo dobro,a i culo mirisa i ukusa se vratilo. Cekao rezultate jos 4 dana( 18 dana od prvih simptoma) i pogodite sta???? Test negativan. I eto tako ja kao i pokojni Amfilohije negativan. E onda .....27. -og oktobra moja cerkica dobija temperaturu i virusnu upalu pluca i smestaju je na kovid odeljenje u Nisu iako je negativna. Nakon 3 uzastopna negativna testa,otpustaju je iz bolnice na kucno lecenje upale pluca iako i dalje ima visoku temperaturu,ali to njih ne interesuje jer je negativna na kovid,a oni lece samo kovid. Iako je negativna,odredjuju nam obaveznu izolaciju od 14 dana jer je ipak bila na kovid odeljenju. Nakon desetak dana dete opet dobija temperaturu medjutim izabrani lekar nece da nas primi jer je dete u izolaciji i moze samo u kovid ambulantu. Ponovo je 2 puta testiraju i ponovo negativna. U medjuvremenu dete ozdravljuje i sto je najbitnije sada je sve u redu,ali nakon svih zajebancija,muka mi je i na samo spominjanje korone. Eto ga opsiran izvestaj koji je ipak malo skracen jer nemam zivaca da opet prolazim kroz sve to pa makar i pisajuci vama. Sve u svemu,opste rasulo. Ne znaju sta da rade. " Postuju" se neki protokoli i zanemaruju ljudi za ozbiljnim bolestima.
@savopunck
Druže,opusti se malo.Brojke ti ne znače ništa.Proletos je bilo 10x manje pa su kroz propagandu napunili groblja.Ali su ljudi polako počeli da se bude i da shvataju da manipulišu narodom na globalnom nivou.Vidiš da su po Evropi i Svetu veliki protesti građana.Po ovim brojkama za 2 nedelje ima svi da budemo zaraženi.
Druže,opusti se malo.Brojke ti ne znače ništa.Proletos je bilo 10x manje pa su kroz propagandu napunili groblja.Ali su ljudi polako počeli da se bude i da shvataju da manipulišu narodom na globalnom nivou.Vidiš da su po Evropi i Svetu veliki protesti građana.Po ovim brojkama za 2 nedelje ima svi da budemo zaraženi.
Kod vas isto?
I naš diktator sem nama lokalcima nareduje i ostalima, pa vlasti od GB do Zanzibara, po njegovoj komandi zabranjuju ljudima da se ponašajo kako oće.
E druže sad si me razočarao.Pa zar nije DR KON kod nas izjavio da brojke nisu bile tačne (pred izbore).Da ne idemo dalje.Posle izbora odjednom skok.Ako ti veruješ u brojke onda tebi pomoći nema.Upravo jedino brojke i govore , mi samo imamo vlastita misljenja .