geci
Član
Evo na play storu ima opet tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije bitno sto sam ja tebe razocarao , nego sto si ti mene razocarao , a jos bitnije sto vecina ovde razmislja kao ti o ovoj , a i o slicnim situacijama . Ali sta je tu je ,mislim da internet ima veliki uticaj na takav kako bi rekao dogmatican , pogled na neke stvari . Ovde je sve samo nije onako kako se kaze i kako jeste .E druže sad si me razočarao.Pa zar nije DR KON kod nas izjavio da brojke nisu bile tačne (pred izbore).Da ne idemo dalje.Posle izbora odjednom skok.Ako ti veruješ u brojke onda tebi pomoći nema.
Evo ti primer.Ako dnevno ima 2000,to znači da ima bar 5x više jer ima onih koji nisu u brojkama.Sutradan tih 10000x 5 =50000 pa ti nastavi dalje.
Što je najgore,testovi su nepouzdani inače bi do sada padali po ulicama jer bi bolnice bile prepune.
Jesi li pogledao sliku kako med sestre iznose pokojnika ili iznose veš (to ne rade medicinske sestre)Radio sam 20 godina u Kikindskoj bolnici i imao sam prilike da sestrama pomažem oko odnošenja pokojnika do patologije.Sve se radi kolicima.Kolega i ja ga jedva podignemo a ne ove 2 jadnice.
Pa ti si mlad čovek,uživaj u životu i manje gledaj izveštaje o koroni,bolje je po psihu jer oni i idu na tu kartu sa ciljem i namerom.
Mislim da će se mnogo rešiti izborima u SAD.Živi bili pa videli.
Mnogo su bombastični naslovi po novinama o koroni.Zar ne bi trebalo narod da se smiruje a ne da se plaši.Mnogo je kontradiktornosti.
Zar ti to ništa ne govori.Nisi ti crna ovca-ti si naš kolega.Samo malo razmisli.Totalno sam iznenadjen , nisam ocekivao da sam na ovom forumu skoro jedini sa misljenjem o tzv koroni da je tako kako se kaze ?? Nebi dalje da budem crna ovca , necu o tome vise . Ostado zbunjen
Ja jesam ,drugar koji nema nikakvih drugih zdrastvenih problema je trenutno u bolnici na aparatima.Da situacija bude jos gora ovo mu je drugi put da ima koronu,pleyao je u maju ali tada je bio laksi oblikJa nisam video ni jednog čoveka na respiratoru ni ove a ni prošle godine
Dobije temperaturu,ode u bolnicu i posle nedelju dana umre.