Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesul stvarno pune ili je to rečeno na tv?Stanje u zdravstvu , mislim na bolesne ljude koji dolaze u bolnicu , na intezivne njege i plucne odjele , je visestruko pogorsano , ..pokusavam pojednostaviti , bolnice su pune i otvaraju senove , zar ne ? To je za skeptike pitanje
Svaku smrt pripisuju coroni, autopsije nema, pametnom dostaDanas gledam na tv kako se ljudi oprastaju od pokojnog Anfilohija u Crnoj Gori koji je kako kazu umro od korone i svi redom mu ljube ruku i to sve snima televizija tako da ...sta znam
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Stvarno su pune.Jesul stvarno pune
Jesul stvarno pune ili je to rečeno na tv?
Umro je od upale pluca koja je uzrokovana koronom. Pred smrt je bio negativan na koronu.Danas gledam na tv kako se ljudi oprastaju od pokojnog Anfilohija u Crnoj Gori koji je kako kazu umro od korone i svi redom mu ljube ruku i to sve snima televizija tako da ...sta znam
Do sad sam imao drugacije misljenje o tebi a sad si me razocaraoEvo pitajte nekog iz te bolnice ,klinike koja je zaduzena za regiju , evo ovde npr ukc Banja Luka , iz prve ruke , dnevno 20 do 30 ljudi na respiratoru , u isto vrijeme prosle god bio je jedan respirator aktivan na tom odjelu , plus jos jedan prenosan po drugim odjel8ma po potrebi . Prema tome , 20 do 30 puta teza situacija u tom smislu nego prosle godine. Za one koji kazu bilo je gripe i ranije.
Znaci umro je od korone ali bez koroneUmro je od upale pluca koja je uzrokovana koronom. Pred smrt je bio negativan na koronu.
Tako ispada.Znaci umro je od korone ali bez korone