Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci nema pandemije , najvece u zadnjih sto godina ? Nemojte meni govoriti , recite to Kimezima , Japancima i Koreancima , koji vecinski misle drugacije a vrijeme ce uskoro pokazati ko je bio u pravu.

Od njih jeste krenulo , ali to nema veze sa ovim sada. Cinjenica je da su oni najbolje reagovali i najefikasniji su u zaustabljanju epidemije , zahvaljujuci i cvrstoj politici vlade i disciplini i postovanju uputstava gradjana . Montoja ovo sto pitas ,licno mislim da ce nazalost vrlo brzo svima biti jasno , al sad je vec kasno za nas u ovoj regiji , predjen je prag

Kod nas u selu znam dosta njih koji su imali koronu i bili u bolnici i svi se vratili. Čak je bilo nekih i na respiratorima i sa dijagnozama da nema više ništa od njih ali eto i oni se vratili kućama. Isto tako je bilo par primera smrti u našem selu i za te ljude se nikad nije čulo da su imali koronu ili bili u bolnici ali eto zvanično umrli su od korone. Pričalo se da ko umre od bilo kakve bolesti i njegovi rodjaci pristanu da se upiše u karton da je umro od korone dobiju 70.000 dinara. Verujem da ima nešto oko tog virusa, ali da je priča naduvana jeste i to žestoko.... Moje mišljenje...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

I verovatno ti koji su bili bolesni su uclanjeni u SNS, kao kod nas sto je bio slucaj i okolini. Ova korona je izmisljena stvar da se odrade neki poslovi po svetu. Ne kazem da ne postoji virus ali ovo je toliko providno.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Kakve veze ima sns sa Slovenijom ili Spanijom npr ?
Nema, to je samo kod nas. Ali svuda se.laziraju brojke, samo da se izvlaci novac iz SZO i jos nekih fondova. U americi se radi svasta oko korone i broja ljudi samo da bi skinuli Trampa. Zasto? Prvi predsednik posle njih 6-7 koji nije poslao americku vojsku negde u rat. Kompanije gube novac, oruzje se ne prodaje,itd...

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Kakve veze ima Tramp , sad , sad Brazilom npr ? Maloprije kazes sns , sad Tramp ,? Kako mislis : "Laziraju se brojke da se izvlaci novac iz szo ? Kako se izvlaci novac iz szo, to je sad nesto trece ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh