Jel ti Željko merio. (debeli)Komšija je merio pa reko ajde i ja, dakle 6 tačaka - po 4000 svaki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ti Željko merio. (debeli)Komšija je merio pa reko ajde i ja, dakle 6 tačaka - po 4000 svaki.
Ja mislim da je bio red I njega da pozoves kad je bio geometar ovako si merio za sebe a to po meni nista ne znaci ako komsija nije bio tuMa deca su u vratine i u kanak udarili da znaju.Sad neka uđe kod mene koliko je on "izmerio"Da je čovek,ja bih udario kočiće da zna-ovako nek se misli.Još radi u arendu i još se kurči.Inače 8000 je geometar.
Sve imam nacrtano u santimetar.Ja ga sad čekam da uđe 3,5 metra.
Био скоро? Јесу л' санирали оно клизиште испред споменика?Da bio sam na tjentistu.
Мислим да треба да прође 10-так година да се стекне право својине.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Nisam bio skoro ali mislim da je kliziste sanirano . Bude ekstra muzicki festival tamo sve bolji ali ove godine je zbog korone preskocen. Prasuma Perucica je nesto nevidjeno jos ako odes na kampovanje sto nije dozvoljeno nego samo obilazak u pratnji vodicaБио скоро? Јесу л' санирали оно клизиште испред споменика?
Дрсоле, наравно да треба ићи преко адвоката. Има случајева да су трактори остали код једног у породици да раде а дели их неколико чланова. Кад је хтео да их замени за друге сетили се рођаци да имају ту део. Један члан их је користио и одржавао а сад би сви део. Прошло више од 10 година и адвокат му је рекао да мора да иде све преко суда да би били легално његови. Он неће да тужи већ купио други трактор а два му стоје не раде. Па чека развој ситуације.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.