Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poprilično može biti merodavno. Par panjeva sam našao pomoću geosrbije, ali naravno geometar je najmerodavniji!
Mislim na to da što je gledao na geosrbiju-nije osnova da traži novac.I geosrbija izgleda radi u nje govu korist a geometar obratno

Geosrbija ima stare satelitske snimke koji vrv odstupaju od sadašnjeg stanja, pa je možda ali veeeliko možda tu došlo do "nesporazuma". Mada pre će biti bezobrazluk.

https://nova.rs/magazin/ljubavisex/grenelova-ljubavna-prica-gost-beograda-u-dugoj-gej-vezi/ Ovih dana je u posetu Beogradu stigao visoki zvanicnik Amerike Grenel a ove nase nesrece gde da ga odvedu i sta da mu pokazu ni manje ni vise nego da mu pokazu istorijsko mesto gde su Srbi spasavali Americke pilote u drugom svetskom ratu. Sta su hteli ovim gestom valjda da razneze umilne duse koji su izazvali preko 150 ratova u svetu napravili u vise navrata opasne i neoprostive genocide bacili atomsku bombu na Japan ,pobili 3 miliona civila u Vijetnamu sravnjali sa zemljom Siriju a o osiromasenom uranijumu u nekojiko zemalja da ne govorim a Evropu su spasili tako sto su bombardovali sve zivo i 44 godine su napravili vecu stetu nego Hitler 41 .Valjda su videli nasi predstavnici da im LOBIRANJE NE IDE BAS OD RUKE podsecanje kada je drzava ulozila ogroman novac u zlocinca Bila Klintona pa su sada posegli za zblizavanjem kao istorijske i bratske veze od davnina NA PRST U BULJU dva nasa naroda PA JE STAVLJENA AMERICKA ZASTAVA PORED NASE. Znaci prekida se vojna vezba u Belorusiji povlaci se nasa vojska ne zeli da odradi vezbu sa vekovnim priljateljima Rusijom i Belorusijom a u Gornjem Milanovcu se stavlja zastava zemlje koja je tenkovima usla u nasu drzavu 99 godine a pre toga izvrsila bombardovanje 95 i 99 godine i napravila neprocenjivu stetu drzavi Srbiji i ljudsku i materijalnu i ekolosku i umesto da plate ratnu ostetu NASA VISOKA DELEGACIJA PUSTA OVOM AMERICKOM BULJASU PESMU NA SPLAVU O ALABAMI I LUZIJANI umesto da su nasli nekog zatvorenika po mogucstvu Roma i da ga amnestiraju da domacinski OBESCASTI I RAZGLAVI ovog Americkog furunasa .Mogli su jos da mu spakuju za puta TEGLU KAJMAKA I SUMSKIH JAGODA da mu se nadje a mozda i da mu daju jedne ZIMSKE VUNENE CARAPE ocarali bi ga. Sve je to velika greska ili losa procena najvise bih voleo da uopste ne registrujem ovakve i slicne informacije ali celokupna kablovska je okupirana I HRANI TE I DROGIRA SA OVAKVIM NEBULOZAMA ZA DUSEVNO POSRNULE. KOJI JE CILJ I IMA LI KRAJA OVAKO OCAJNOJ DIPLOMATIJI

Volio bi ti mornar izgleda da si na Vucicevom mjestu pa da vodis diplomatiju po svom , al da si se kandidovao mozda bi i prosao , ovako moraces da gledas sa strane kako odluce ko im je prijatelj i ko moze pomoci . Mozda da im dosapnes , al mozda znaju nesto sto mi neznamo ko sto oni neznaju na kolko sijati koji kukuruz i slicno . Bice to sve u redu ne sekiraj se ,brzo prodju 4 godine pa pokusaj nesto drugacije .

Volio bi ti mornar izgleda da si na Vucicevom mjestu pa da vodis diplomatiju po svom , al da si se kandidovao mozda bi i prosao , ovako moraces da gledas sa strane kako odluce ko im je prijatelj i ko moze pomoci . Mozda da im dosapnes , al mozda znaju nesto sto mi neznamo ko sto oni neznaju na kolko sijati koji kukuruz i slicno . Bice to sve u redu ne sekiraj se ,brzo prodju 4 godine pa pokusaj nesto drugacije .
Potpuno si u pravu Momo nego kako se ti prilagodjavas na ove nove stilove u diplomatiji dali ti se dopadaju i dali si se aklimatizovao adekvatno. Ja sam Titov pionir i nikako da se aklimatizujem na ove gejeve, trandze, mazohiste i dupeglavce a sad je naisao jedan novi pravac TAPSACI pre su bili UVLAKACI, PRIMACI sve se poremetilo jeli u Bosni slicna situacija kao kod nas ili ste se malo izvukli i uzdigli iz ove camotinje ja i ti smo generacija i mozda se znamo sa Tjentista kada smo dobili znacke i postali Titovi omladinci zato te drug i pita jer se savrseno razumemo

Geosrbija ima stare satelitske snimke koji vrv odstupaju od sadašnjeg stanja, pa je možda ali veeeliko možda tu došlo do "nesporazuma". Mada pre će biti bezobrazluk.
Još sam ja mislio da nije čovek loš jer je on rekao da nas neće tužiti ako njega ne tuže a on otpuno isto uradio kao i ovi.Još kao šlag na torti,pored naknade za 3 godine i još da platim geometra kojeg nije ni izvodio.

Ti si svoje izmerio i može da te povuče.Obeleži lepo sve tačke i upiši širinu oba kraja da imaš ako ti izore neki od kamenja da možeš ponovo da ih ukopaš i obrađuješ dokle je tvoje.
Inače pošto je merenje parcele kod tebe?

Tako je kad je neko alav,sve im malo,imao sam susreta sa takvima,da im das celu vojvodinu nije dosta
Najbolje je kad se ulazi u njivu prvi put,odma geometar,ljudi vise nisu ljudi ,a ni rec nije rec

Ti si svoje izmerio i može da te povuče.Obeleži lepo sve tačke i upiši širinu oba kraja da imaš ako ti izore neki od kamenja da možeš ponovo da ih ukopaš i obrađuješ dokle je tvoje.
Komšija je merio pa reko ajde i ja, dakle 6 tačaka - po 4000 svaki.

Ma deca su u vratine i u kanak udarili da znaju.Sad neka uđe kod mene koliko je on "izmerio"Da je čovek,ja bih udario kočiće da zna-ovako nek se misli.Još radi u arendu i još se kurči.Inače 8000 je geometar.
Sve imam nacrtano u santimetar.Ja ga sad čekam da uđe 3,5 metra.

Povoljno je to kod vas.Meni je tražio jedan od geometara 120 e da izmeri jednu stranu parcele dok je kod drugog taj zahvat 50 e sa mogućnošću cenkanja.

Tako je kad je neko alav,sve im malo,imao sam susreta sa takvima,da im das celu vojvodinu nije dosta
Najbolje je kad se ulazi u njivu prvi put,odma geometar,ljudi vise nisu ljudi ,a ni rec nije rec
Pa to sam mu i ja rekao_On kaže da radi arendu.Mislim se u sebi-šta ti onda tražoš kod mene.Nego su ga ovi veliki pritisli-traže oko 800E i plus arenda pa našao mene da presvuče.
Ne kažem,bilo je i da ja uđem kod komšije ili on kod mene ali nikad problem-dogovorimo se odmah.
Ove godine mi jedan komšija ostavio celu mašinu -Mi posejali naše seme,njemu ostavili da ovrši.Neću ja propasti za mašinu semena.Treba biti čovek,svi mi grešimo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh