Mislim na to da što je gledao na geosrbiju-nije osnova da traži novac.I geosrbija izgleda radi u nje govu korist a geometar obratnoPoprilično može biti merodavno. Par panjeva sam našao pomoću geosrbije, ali naravno geometar je najmerodavniji!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim na to da što je gledao na geosrbiju-nije osnova da traži novac.I geosrbija izgleda radi u nje govu korist a geometar obratnoPoprilično može biti merodavno. Par panjeva sam našao pomoću geosrbije, ali naravno geometar je najmerodavniji!
Potpuno si u pravu Momo nego kako se ti prilagodjavas na ove nove stilove u diplomatiji dali ti se dopadaju i dali si se aklimatizovao adekvatno. Ja sam Titov pionir i nikako da se aklimatizujem na ove gejeve, trandze, mazohiste i dupeglavce a sad je naisao jedan novi pravac TAPSACI pre su bili UVLAKACI, PRIMACI sve se poremetilo jeli u Bosni slicna situacija kao kod nas ili ste se malo izvukli i uzdigli iz ove camotinje ja i ti smo generacija i mozda se znamo sa Tjentista kada smo dobili znacke i postali Titovi omladinci zato te drug i pita jer se savrseno razumemoVolio bi ti mornar izgleda da si na Vucicevom mjestu pa da vodis diplomatiju po svom , al da si se kandidovao mozda bi i prosao , ovako moraces da gledas sa strane kako odluce ko im je prijatelj i ko moze pomoci . Mozda da im dosapnes , al mozda znaju nesto sto mi neznamo ko sto oni neznaju na kolko sijati koji kukuruz i slicno . Bice to sve u redu ne sekiraj se ,brzo prodju 4 godine pa pokusaj nesto drugacije .
Još sam ja mislio da nije čovek loš jer je on rekao da nas neće tužiti ako njega ne tuže a on otpuno isto uradio kao i ovi.Još kao šlag na torti,pored naknade za 3 godine i još da platim geometra kojeg nije ni izvodio.Geosrbija ima stare satelitske snimke koji vrv odstupaju od sadašnjeg stanja, pa je možda ali veeeliko možda tu došlo do "nesporazuma". Mada pre će biti bezobrazluk.
Komšija je merio pa reko ajde i ja, dakle 6 tačaka - po 4000 svaki.Ti si svoje izmerio i može da te povuče.Obeleži lepo sve tačke i upiši širinu oba kraja da imaš ako ti izore neki od kamenja da možeš ponovo da ih ukopaš i obrađuješ dokle je tvoje.
Inače pošto je merenje parcele kod tebe?
Ma deca su u vratine i u kanak udarili da znaju.Sad neka uđe kod mene koliko je on "izmerio"Da je čovek,ja bih udario kočiće da zna-ovako nek se misli.Još radi u arendu i još se kurči.Inače 8000 je geometar.Ti si svoje izmerio i može da te povuče.Obeleži lepo sve tačke i upiši širinu oba kraja da imaš ako ti izore neki od kamenja da možeš ponovo da ih ukopaš i obrađuješ dokle je tvoje.
Inače pošto je merenje parcele kod tebe?
Pa to sam mu i ja rekan kaže da radi arendu.Mislim se u sebi-šta ti onda tražoš kod mene.Nego su ga ovi veliki pritisli-traže oko 800E i plus arenda pa našao mene da presvuče.Tako je kad je neko alav,sve im malo,imao sam susreta sa takvima,da im das celu vojvodinu nije dosta
Najbolje je kad se ulazi u njivu prvi put,odma geometar,ljudi vise nisu ljudi ,a ni rec nije rec
Kockar je ispred njega a Đura tereti KockaraKoji od dvojice sto si ih spomenuo?
Kod vas više rodi pa možda zato.Ma i ovo je preterano.Povoljno je to kod vas.Meni je tražio jedan od geometara 120 e da izmeri jednu stranu parcele dok je kod drugog taj zahvat 50 e sa mogućnošću cenkanja.