MOMOSARIC
Član
Pa jeste sve uknjizeno , ali geometar se zove da se pronadju fizicki tacke a ne da se provjerava stanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja do juče po podne nisam znao da on radi u arendu inače bih sasvim drugačije razgovarao-u stvari ne bih ni razgovarao.Ta je zemlja dugo u arendi.Jedno vreme je vlasnik bio i moj nesretno postradali brat.Pokušaću da nađem vlasnika i da ga pitam da da meni u arendu ako hoće.Vlasnik je preminuo pre par godina a sada je izgleda zemlja na unuka.Vlasnici zemlje nas nisu kontaktirali,što bi bilo normalno u ovakvim situacijama.Možda ne znaju ništa.Ipak mislim da si bio duzan da ga pozoves mozda ne njega ali vlasnika parcele si trebao da pozoves pa da mu on onda objasni dokle je njegovo jer ovako kako si ti uradio je kao kad bi ti oterao prikolicu kukuruza na silos a gazda da meri bez tebe i kaze ti imas toliko i toliko
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Ne mora on meni da veruje.Ja imam od geometra crtež sa merama parcele.Da li si pročitao moje obrazloženje zašto smo tako postupili.Ja mislim da mu ni ti ne bi podilazio da neko nastupi sa namerom da ti uzme pare bez dokaza i sa lažnim merama.Specifična je situacija.Na međi je naftaški znak i može da se pogreši jer su duži 462m i idu malo ukoso.Bilo je i da ja uđem kod njih i oni kod mene ali nikad nije bilo problema ni reči nikakvih.Ta parcela je u našem vlasništvu preko 30 godinaPa na primer zato sto ni on nije njemu verovao pa je izveo geometra zasto bi onda njemu neko drugi verovao i na osnovu cega, normalno je da ako sa nekim delis nesto da delite zajedno
Udarićemo mi kočiće,samo malo čekamo da se arendaš malo krčka.Da je postupio ljudski,zašto ga ne bi zvao.Nemam ni jedan problem ni na jednoj parceli.Ma razumem ja njega ali ti ne razumes da je on sad isto uradio kao i taj komsija, zasto bi on sad njemu verovao na rec, i tu nista nije uradjeno dok jos jednom ne izadje geometar i oboje budu prisutni jedino sto je sad Zoran miran jer zna da nije naisao na njegovo
Nisam znao,vlasnik nam nije ponudio.Bilo bi lepo da je vi radite,trebali ste ranije da je uzmete jer njiva do njive znači puno
Kad ne znam vlasnikaMa shvatio sam ja sve ali mislim da ste trebali vlasnika da pozovete pa posle on njemu neka pokaže gde je i šta a ako opet bude problema onda njega za gušu
Nije iz Mokrina. Plava niva, mislim da se zovu geopremer. Ne znam koliko bi bilo za jednu parcelu - mi smo za dve tj 6 tačaka dali ukupno 8 000 din.Jel taj iz Mokrina.Znači ista je cena-8000 po parceli
Pa jeste sve uknjizeno , ali geometar se zove da se pronadju fizicki tacke a ne da se provjerava stanje.
Da se prekrstim lijevom i desnom , znam valjda sta radi geometar .Ti si rekao sta ce geometar ako je stanje uknjizeno , a ja sam rekao da geometar pronalazi fizicki tacke . Naravno da svi znamo kako geometar trazi tacke , ne ceprka po travi da trazi kamen .
Него да нађе физичке тачке...и шта то онда значи? Нађе и не проверава (не мери према подацима из катастра). Па то може свако да уради за џ. Не треба да плаћа.Pa jeste sve uknjizeno , ali geometar se zove da se pronadju fizicki tacke a ne da se provjerava stanje.