Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma one popadale jer proklizavaju zbog deterđentaNašao sam neki stari članak iz žena blic, 60ml tečnosti za sudove, 140ml sirćeta, i 240ml tople vode, izmešao i po prskao, i stvarno padaju... E sad pratim situaciju hoće li oživeti...
Pravio sam i neku zamku od prazne plastične flaše, našao na ju tjubu, al nešto mi baš i nije uspelo..
Prvi verovatno Djura, a ko je drugi?Ne znam u kojoj temi da pišem ali mislim da u ovoj neću pogrešizi.Ako sam pogrešio moderatori nek prebace u odgovarajuču.
Radi se o dvojci velikih paora kojima nikada neće biti dosta zemlje.Kolliko ja znam međe su nam bile na istim mestima 30 godina i među normalnim ljudima nikada nije bilo problema sem možda da neko uđe 1 brazdu ili obrnuto.
Međutim pojavilo se dvoje od kojih je jedan držao zadrugu i gulio kožu paorima ali je propao i drugi koji i sada drži zadrugu i guli i dalje.Mislio sam na otkupna mesta a ujedno i obezbeđuje repro materijal.
Sada svi na tom potezu moramo sa jedne strane da se pomeramo po 3-4 m.
I to nije problem.Radili smo tako 30 godina a neko i više.Pomerićemo se svi i kraj priče.
Ali to nije dovoljnovaj propali otkupljivač tuži sadašnjeg i traži da mu se plati odšteta za 3 godine,da plati mernika i opomenu pred tužbu.Mi smo 4 parcela od njih.I sada ja treba da tužim mog komšiju narednog jer će mene da tuži prethodni i tako ko zna koliko parcela.Mi do prethodnog komšije imamo znak (naftaški) i do tog znaka smo radili 30 ak godina.
Ali je ovima zinulo **greška da pored hiljde jutari zarade na 3 brazde onda mislim da je svaki komentar suvišan.
Ja od mog sledećeg komšije neću tražiti naknadu ( mada nije mala.oko 400E),da bi prekinuo taj lanac.Ja se neću obogatiti ni osiromašiti a ovim stručnjacima neka samo Bog sudi po zasluzi.
Izvinjavam se što sam bio dugačak.Nije mi problem ni da napišem koji su,mada Kikinđani znaju o kome pričam
Tvoj prezimenjakPrvi verovatno Djura, a ko je drugi?
Da znaš da ti je dobar predlog ali kakvi smo mi...teško da je to ostvarivo.Fakticki tu je u plusu sa povrsinom zemlje bio samo onaj zadnji u lancu pa bi najrealnije bilo da on ovom prvom plati odstetu ili da se svi dogovorite i da skupite za ovog prvog da ga skinete sa qrca jer vam tako ispada najjeftinije
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Zadnji u lancu će najverovatnije završiti u kanalu.Fakticki tu je u plusu sa povrsinom zemlje bio samo onaj zadnji u lancu pa bi najrealnije bilo da on ovom prvom plati odstetu ili da se svi dogovorite i da skupite za ovog prvog da ga skinete sa qrca jer vam tako ispada najjeftinije
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока