MOMOSARIC
Član
Nisi me razumio . Mislio sam bas nikakva edukacija i zakon nije nikad bio u tom smjeru .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
15 000 postova imas a od tih 15 hiljada daj boze da ima 1 posto vezan za strucne stvari i za materiju zbog koje smo se zakacili. Ove sve teme mlacenja prazne slame bi trebale da se ukinu i da se ne gusi vise forum i samo da se stavlja akcenat na bitne stvari a svi koji su zeljni price u klub penzionera ili strikanje sa babama .Upropasti se ovakav forum ......Auto nemoze voziti svako , moras poloziti vozacki , a za biti roditelj , netrazi se nista u drustvu , jedino porucuju , radjajte sto vise.
Ko najvise prati trendove ? Zene.Uvek se nadje neka mudra glava samo treba poslušati, trendovi će nam glave doći
Знам да су Пожаревац звали малим Паризом или Лесковац малим Манчестером, али ово....Pa ti valjda znaš da su Srbiju oduvek zvali Mala Rusija.
Znam ja nekog lika što je probao,nema od tog ništa.Drugovi nemogu da nadjem temu o centralnom grejanju,pa ću da postavim pitanje ovde.
Da li mje neko eksperimentisao sa grejanjem na magnete (indukciono grejanje ili tako nešto)?