Jesu to oni isti mediji sto su nas obavestavali o tiraniji Sadama Huseina, Moamera Gadafija ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa, da smo pošteni, tamo je u stvari bila tiranija.Jesu to oni isti mediji sto su nas obavestavali o tiraniji Sadama Huseina, Moamera Gadafija ?
Znas ti dobro koji je taj narod sto zivi u mraku medija torturi i pod uticajem nekolicine milijardera koji menjaju samo mesta vladavine vec 20 godina.Misliš na budale u Americi ili u Francuskoj i Holandiji?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Samo jedna mala razlika izmedju SADa , Franc i Rusije pa samim tim i dali su isti protesti za demokratiju . U SADu su svake cetvrte godine izbori , predsjednici se smejnjuju ,cesto iz suprotne stranke a desava se i da se skine predsjednik i prije izbora ,dok u Rusiji malo manje.Ok, lepo je da imaš svoje mišljenje o tim socijalnim stvarima i slobodama. Podržavam.
E sad,ima li šanse da čujemo tvoj komentar i o gušenju demonstracija u USA ili Francuskoj? Dali su tu demokratske slobode ugrožene?
To je već laganije, ne treba ti poznavanje ruskog, level two..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Po cemu si Momo dosao do takvog zakljucka?ipak je jako velika vecina naroda u Rusiji za ovaj rezim , treba biti realan , ako je demokratija , demokratija je , bar na izboru
Bio sam u Siriji 2007, prešao sam je uzduž i popreko. Bila je to jedna retko lepa zemlja gde su se ljudi mogli videti sa osmesima na licima.Pa, da smo pošteni, tamo je u stvari bila tiranija.
A da smo još pošteniji, narodima ispod Sredozemnog mora jedino je na taj način moguće vladati.
Odmah kad im se ukloni kandžija sa leđa, počinje pljačka i hajdučija svih protiv svih i pretvori im se sve u haos i uništenje.
Imali su sigurno Zapadnjaci sem humanih kulisa i ekonomske interese u pozadini. A garant nije niko od njih očekivao kakvu aždaju su oslobodili s lanca.
Pa aj ti sad ako si zdrave glave mislis li da je vise laziranih izbora na zapadu (kad kazem zapad mislim i na Evropski deo) ili u toj rusiji?! Jel mozda tebe cvili to sto sam znas da to pravo izbora ruskih gradjana je cist laznjak pa su djabe krecili kad su izasli na glasanjeА реално, зашто теби, који си хиљадама километара од Русије и са њим имаш контакт само кад купиш руски вештак, цвили тојаш какви су избори у Русији? Да те случајно не боли душа јер Руси немају право избора или си само русофоб?
Што се толико не батргаш за земљу у којој живиш?