Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, da smo pošteni, tamo je u stvari bila tiranija.
Ово су врло занимљиве тврдње о „тиранима“. У чему се огледала та тиранија у Либији када је либијско друштво очигледно било друштво које је остваривало социјалну правду.

Шта су то разним отпорашима сипали у главу и то се примило и временом одржава...

Људи, јесте ли чули частитку Бајдена поводом Дана државности који нам долази за недељу дана? У њој између осталог пише и, цитирам: "И даље остајемо непоколебљиви у подршци циљу Србије у погледу европских интеграција и пружамо вам подстицај да и даље предузимате тешке кораке ка постизању тог циља - укључујући увођење неопходних реформи и постизање свеобухватног споразума о нормализацији са Косовом, који је фокусиран на међусобно признање".

О 'леб те 'ебо, неће да нас се окану, па неће...

Zorge
Pazi, nisam ni citao niti me zanima sta si pisao. Smoris mnogo! Jel ti mornar neki rod?
Sa postovima od cele stranice ne postizez nista i plus nesto me ne zanimaju tvoja objasnjenja ili to sto citas u ruskom Informeru!
Pozz!

Па не знам да ли ми Морнар неки род, ал' видим да теби Бивис и Батхед дођу неки ближа фамилија.

Ниси читао то што сам написао јер баш немаш неки контрааргумент - ВВС није "информисао" о таквим темама.

Zorge
Pazi, nisam ni citao niti me zanima sta si pisao. Smoris mnogo! Jel ti mornar neki rod?
Sa postovima od cele stranice ne postizez nista i plus nesto me ne zanimaju tvoja objasnjenja ili to sto citas u ruskom Informeru!
Pozz!
Danas mi je pricao covek iz Kovina da je rentirao svu zemlju i da uzima pristojnu kiriju posto se covek bavi nekim drugim stvarima.Na moje pitanje dali je obostrano zadovoljstvo on rece COVEKU KOJI RENTIRA ZEMLJU OSTAJE 80 DO 100 EURA PO HEKTARU. To je ono o cemu bi ti trebao da razmisljas a ne da razmisljas sta ce da bude sa Navaljnim i sta ce da mu rade u zatvoru. Rusi su mnogo jaci sa standardom od nas da bi razbijao glavu sta ce oni da rade i protiv koga strajkuju. A sto se tice zapada tu si nazalost bio turisticki i svidelo ti se ali nazalost ostaje samo zal i fantazija sta bi bilo da si ostao tamo .Ali posto se ne zivi od secanja realnost je nekada okrutna a iz ovog blata se tesko izlazi moras da probas da se uzdignes i da se vratis u realnost a trosenje energije na nebitne stvari ne vodi nikuda samo se covek trosi. A ja sam siguran koliko god da primecujes odredjene nepravilnosti i da baratas sa odredjenim informacijama ili dezinformacijama DA BI TI BIO PRESRECAN KADA BI IMAO PREDSEDNIKA KAO STO JE PUTIN A CAK VERUJEM DA BI U KUCI DRZAO I NJEGOVU SLIKU A KOJU SLIKU DRZIS SADA NE MOGU SA SIGURNOSCU DA KAZEM JER NEMAS SVOJ STAV NITI IMAS RAZMISLJANJE ODREDJENO O NECEMU TI SI VISE U FAZONU .....PRICA SE ...ILI REKO JEDAN COVEK U POVERENJU ILI BABA OD TOG COVEKA PRICALA JEDNOJ ZENI I ZAKLELA JE DA CUTI. peetKIC druze moj obradjujes prostranstvo koje konjem ne moze da se obidje a cekas i osluskujes kada ce da bude neka mizerija od subvencija ili dali ce predsednik da da a to je veliki i neresiv problem ovoga drustva a mi ne stojimo u mestu mi se sada vracamo unazad i razmisljaj non stop KAKO DA SE ISKOBELJAMO IZ OVOG BUNARA U KOME SE NALAZIMO
Ovaj brlog u kome se nalazimo postaje neresiva enigma i neresiv problem ali gleda se u tudju avliju a ovaj domaci Navaljni vedri i oblaci I NE VADI GA. Posrnuli smo kao nacija da je to bruka

Poslednja izmena:
Eto citam kad ne smaras sa tim dugim postovima.
Koji kakvi kontra argument na ono sto citas i gledas na ruskom Pinku i Informeru?
Jos samo da dodam da kako stoje stvari u slucaju glasanja ( ali bez ikakve kradje) Srba za Putka na ruskim izborima, verovatno bi vise glasova od vas dobio nego u celoj rusiji😂
Vas njegove pristalice sve treba u vagone i na glasanje tamo, ali posle izbora da ostanete tamo, ne u nekim vecim gradovima vec u nekim vokojebinama od tih sela i sve dok mu vazi manadat, pa da osetite malo demokratiju, standard i bogatstvo vase omiljene drzave i vaseg omiljenog vladara!

А шта ти је проблем са пар пасуса, сувише си површан за тако, реално тако мало текста?

Шта ти знаш шта ја читам и пратим од руских медија? Лепо ти напишем да читам и пратим све руске изворе, са читавог политичког спектра, да бих стекао неку своју слику о теми или неком догађају који ме у неком тренутку заинтересује, а ти кажеш да читам руски "Информер" и гледам руски "Пинк", ти који си нам ономад отварао очи причом о шесто Путинових аутомобила, 45 авиона, богатству вредном милијардама долара, вилама и дворцима... Па какав бастион журналистике ти то читаш? Где налазиш такве примере доброг истраживачког новинарства? "Сан", "Дејли мејл", "Нешенел енквајерер"?

А за ово твоје "вас његове присталице све треба у вагоне...", да си ми случајно рекао у лице, опалио бих ти такву шамарчину.... у ствари завалио бих те песницом међ' рогове коликогод имам снаге, да ти такве идеје избацим из главе, јер су некоћ неки такви прогресивни и цивилизовани почели да говоре, а после и заиста стављали у вагоне оне који нису одговарали њиховом "ордунгу".

Koji kakvi kontra argument na ono sto citas i gledas na ruskom Pinku i Informeru?
Jos samo da dodam da kako stoje stvari u slucaju glasanja ( ali bez ikakve kradje) Srba za Putka na ruskim izborima, verovatno bi vise glasova od vas dobio nego u celoj rusiji😂
Vas njegove pristalice sve treba u vagone i na glasanje tamo, ali posle izbora da ostanete tamo, ne u nekim vecim gradovima vec u nekim vokojebinama od tih sela i sve dok mu vazi manadat, pa da osetite malo demokratiju, standard i bogatstvo vase omiljene drzave i vaseg omiljenog vladara!
Стави ти своју фамилију на вагон људино па путујте ал комплетну,не брини се ти за друге.Такви плитки умови су једино то и знали,да набијају народ на вагоне.Тако да само ти своје стрпај и себе са њима.

Зорге зар стварно водиш дискусију са ликом оваквог интелекта.Мани се губљења времена,он је глуп ал још није ни сконтао,што је најгоре неће ни сконтати,него је тешко свима око њега који виде колико је у ствари поглуп.То је највећа иронија,кад те неко и преко обичног форума фасцинира.

Kakvo crno putovanje vagonom mi sa ovim standardom ne mozemo ni do Bele Palanke ovo je brlog od drzave ali ti si imao sansu da izbriljiras na zapadu ali nisi odreagovao pravovremeno i sad da budes srecan ako ima i 80 eura po hektaru RILJAJ ,DRLJAJ I TRLJAJ I CEKAJ DA NAM BUDZATI DA PO 30 EURA Osetio si demokratiju ali si se uplasio, zakazao si u momentu kada si trebao da uklizas sa obe noge kao Bajro i da pobacas sve u reklame .Vratio si se kod Djindjica,Dinkica i Cede narkomana jer si cuo da je demokratija stigla u Srbiju. Ali izgleda bila opticka varka ili FATAMORGANA a ono najgore kada na utakmici ne iskoristis svoje sanse i promasis prazan gol sledi kazna SAMO STO OVA KAZNA MNOGO DUGO TRAJE I VISE NEMA PUTOVANJA NI VAGONOM NI AVIONOM sada cemo da smrdimo i prdimo dok NAPRDNI SEKTASI IZVODE PERFORMANS PSIHICKE TORTURE. A mogli smo mnogo .... 🆘 a moze i ona CRNI GAVRAN JA JOS CRNJI ::traktor::

Bes to . ovo je tragedija a bojim se da toga ima vise po svijetu . Sta raditi
Na žalost ništa se ne može uraditi osim izjaviti saučešće. Ljudi su u svim područjima opasno zastranili i samo ubrzavaju u istom pravcu.
Sve je dozvoljeno ako donosi profit. Ko to može izbrisati iz uma čovjeka? Samo velika tragedija na globalnom nivou. Ovi pojedinačni žalosni događaji potresaju samo porodicu i ponekad bližu zajednicu.
Da li se mijenja nešto u društvu kad neko izgubi život u saobraćaju, lošem liječenju, tuči, krvnoj osveti.... ?
U porodici se može nešto učiniti ali koliko roditelja želi da plati tu cijenu ?

Svaki roditelj želi da sačuva potomstvo. Za pamet da to i učini, nisam baš siguran. Sve nas oblikuju da odgovaramo društvu a niko nas ne uči da budemo dobri roditelji.

Onom ko je odredio pojam maloljetan do 18g trebalo bi dati nobelovu nagradu . To je ta mjera 18 do 20 stvarno osoba treba da ima neko upravljanje .
Inace jel zna neko otkad i gdje je to postavito u norme i zakone , punoljetstvo i razdvajanje u zakonu i socio normama osobe mladje od tog nekog doba ? Ima li podatak u kojim drustvima se do koliko godina osoba smatra maloljetna ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh