MOMOSARIC
Član
Stari Bus je bio vizionar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I šta bi ovo trebalo da znači?Doktor koji je spasio Navaljnom zivot , Rus , neznam sad kako se zove , taj je valjda primio Navaljnog u toj hitnoj fazi , a neki njegovi prijatelji su insistirali da to bude taj doktor , on je odlucio o nacinu njegovog lijecenja , bacanje u neku vjestacku komu itd . Ispostavilo se ispravno. U Njemackoj je nastavljeno lijecenje , ali presudno je bilo to prvo zbrinjavanje u Rusiji. Dakle taj dr je umro iznenada u 55.g prije par dan . Nije objavljen uzrok smrti.
Ne svidja mi se taj metod zatvaranja i lisavanja slobode Navaljnog .Ja da sam Putin ja bi to likvidirao .Zanimljivo kako rusofili zadnjih dana se ne javljaju sa nikakakvim komentarima po pitanju demonstracija u rusiji protiv lopova Putka.
Sta bi? Pravi zubice? Smeta mu Navaljni i neistomisljenici.
Jaku viziju su ti Buševi imali.Stari Bus je bio vizionar
Samo mo podsjetilo kad ste pomenuli Navaljnog . Nemam pojma sta znaci valjda ce se cuti uzrok smrti.I šta bi ovo trebalo da znači?
Da ga je putin sredio?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
To Mornar, ovo je kontrast tvojih dosadašnjih komentara. Kratko i jasno.Ne svidja mi se taj metod zatvaranja i lisavanja slobode Navaljnog .Ja da sam Putin ja bi to likvidirao .
Jok, ja sam!I šta bi ovo trebalo da znači?
Da ga je putin sredio?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka