Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да се стукнемо док је време... све се може лепим док има памети и разумевања. Није тешко а није ни лако... У ствари лако је да се напише оно што се не мисли... Имамо једни друге док имамо...

другарски поздрав

Vrlo mi se dopada što je donji postroj ostao identičan.
Mada, ovo njegovo 'testiranje' po ravnici meni lično je više nego smešno-ovuda bi yugo sa dobrim gumama išao bolje od ove nive.
Ja posedujem Nivu preko dvadeset godina, i treba je snimiti na našim planinskim terenima gde ona pokazuje pun potencijal sa svojim full time 4wd.
Što bi rekli stari šoferi: 'nigde me nije ostavila' :osmeh:

Neznam šta mu fali. Ako ga ja 20 godina nisam uništio vozeći isključivo makadamom, brdima po snegu, blatu, kamenju itd, neznam šta mu može biti loše u vašoj ravnici.
I to za cenu koju košta..

Zanimljivo kako rusofili zadnjih dana se ne javljaju sa nikakakvim komentarima po pitanju demonstracija u rusiji protiv lopova Putka.
Sta bi? Pravi zubice? Smeta mu Navaljni i neistomisljenici.

Хтедох овде да напишем пар реченица о вести коју сам данас прочитао, оно што се сигурно ухватили у медијима, да су изласком Велике Британије, престали да важе којекакви трговински уговори који су важили док су они били у ЕУ. Ево сада, за обнављање тих уговора на билатералној основи, Британци имају и неке политичке услове према Србији, нешто типа сарадње са судом у Хагу и ко зна шта све не. Просто да не поверујеш докле иде британска надобудност.... ал' ме Питово писање одвукло на потпуно другу страну.

Ево мене сви на форуму слободно могу да назову русофилом и наступићу у својству истог.

Пит, прво и основно питање које ми се чини да ја важно за твоје и моје поимање догађања у Русији је да ли ти говориш руски језик на нивоу вишем од нивоа основне школе?

Питам те то због тога што ако га не говориш на довољно високом нивоу, ти можеш (и вероватно чиниш, јер ти је објективно тако лакше) да сакупљаш информације о оном шта се тамо догађа, из медија на Западу који имају свој прежвакани наратив, који нема обзира према интересима руских грађана, већ првенствено интересима својих елита.

Ако заиста не говориш руски довољно добро да можеш да пратиш руке медије и Интернет, онда ти је џабе све - ти од старта имаш једнострани став. Жао ми је што код нас људи поприлично лоше владају руским језиком, јер бих имао да окачим којекакве интересантне клипове; ено пре неки дан сам одгледао интервју неког "либералног" новинара "Еха Петербурга" са Димитријем Пучковим, познатим руским болгером и преводиоцем, о протестима у Русији, током кога му је Пучков наместио још један ректум колико га је зајебав'о на фињака.

Написао сам ти и раније - није страшно имати једнострани, крајње субјективни став, имаш права на то, али не и право да то да убеђујеш друге да је то објективно стање ствари.

Оне демонстрације у оба термина (прве једног викенда, друге недељу дана касније) су смешне и толико проваљене да само ако си потпуно једностран можеш да останеш слеп на потпис који се види из авиона и да то нису протести, већ траљав покушај државног преврата. Биле су и прошле и никакав одјек нису оставиле, осим у западним медијима.

Наваљни је био и остао пајац од кога Русија нема асне, али је довољно будала да буде кооперативан екипи са Запада која конкретно делује против Путина. Да им је заиста стало да склоне Путина, да би Русији обезбедили "светлу будућност", подржали би неког другог, озбиљнијег кандидата да постане "калиф уместо калифа" - ето мени на памет пада Павел Грудињин, чилац који је читавог живота радио нешто и виде се његови резултати (ко не зна. нека прогугла о коме се ради), ал' за Запад има неколико "ситних" мана које да дисквалификују из њиховог избора: човек је руски патриота који не би пристао на аранжамане на које пристаје Наваљни и члан је КПРФ (Комунистичке Партије Руске Федерације).

Е Пит, а како ниси ти коментарисао онај документарни филм екипе око Наваљног о оној Путиновој вили на Црном мору коју си помињао, о томе како те на њеној капији дочека двоглави орао са црногорског грба, па аквадискотека, "блатна соба", пушионица, соба са слот-апаратима, соба за забаву са шипком за стриптизете, библиотеком чији је ентеријер прекопиран до у детаљ са прашком библиотеком...?

Као и обама климач главом и читач лаких штива што му потуре. Како год ми смо на крају штапа.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Као и обама климач главом и читач лаких штива што му потуре. Како год ми смо на крају штапа.

Ne, ozbiljno, dok sam se školovao gledali smo na psihologiji neke eksperimente i ne mogu sad da se setim, mislim da se tako ponašaju ljudi sa početkom demencije ili kako u vicu ide, onaj Švaba što je ukrao babi lekove...Tramp je samo lud, Vaginousti je psihopata a ovaj Bajden mislim da je fioka...

Јасно је да су они само истурени и да за њих мисле саветници и представници лобија. Сад мало идем на широко али лобирање читај подмићивање је легално код њих. Да ли би неко ко има свој став и мишљење пристао на званичан став по питању неких ствари у свету.
Само да подсетим имали су и глумца на челу државе.
Ако не грешим бајден је учествовао као војник у вијетнаму и провео неколико година у заробљеништву. То је морало оставити последице.

Doktor koji je spasio Navaljnom zivot , Rus , neznam sad kako se zove , taj je valjda primio Navaljnog u toj hitnoj fazi , a neki njegovi prijatelji su insistirali da to bude taj doktor , on je odlucio o nacinu njegovog lijecenja , bacanje u neku vjestacku komu itd . Ispostavilo se ispravno. U Njemackoj je nastavljeno lijecenje , ali presudno je bilo to prvo zbrinjavanje u Rusiji. Dakle taj dr je umro iznenada u 55.g prije par dan . Nije objavljen uzrok smrti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh