talianu
Član
Rado ja se smejo neki dan dok sam čita kaže jedena profa znao sam da imamo 4 miliona selektora u državi ali da imamo 7 miliona virusologa nisam znao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahaah, tako je kod nas u svemu. Meni pre neki dan deli savete jedan stručnjak kako ja ne radim dobro, on sve rasprodao, ja nešto i kupio ali on zna kako treba...Rado ja se smejo neki dan dok sam čita kaže jedena profa znao sam da imamo 4 miliona selektora u državi ali da imamo 7 miliona virusologa nisam znao.
MOMCILO ZIVA LEGENDO Ovo si tako PLASTICNO DOCARAO da je bruka KOLIKO SI VERNO ODSLIKAO suze mi idu na oci ZNACI 3 LOPATE SODERA PA JEDNA CEMENTA .........A JEL MORA DA SE IZMESA
Adekvatna zamena za krizni štab.Još ima i viškaDa mi je neko pričao da na forumu ima ovoliko lekara i virusologa ne bih verovao...
Pa odgovori ako znaš.Nemoj samo postavljati pitanja.Zasto se organizam ne izbori sam sa tetanusom? Trn je samo laksa infekcija.
Vakcina pokrene tvoj organizam da sam stvara protutela, dok su u serumu protutela već stvorena.Sta mislis Bosanac da nekoga od nas daleko bilo ujede besan pas i dodje covek u urgentni centar a doktor mu kaze DOBICES VAKCINU ALI DELOVANJE CE KRENUTI TEK ZA 45 DANA ti znas da na tebe gledam kao na coveka sa svetskim dijapazonima cak sam dugo bio u ubedjenju da si fakultetski obrazovan a retko se desava da pogresim nemoj sada sa nekim bombasticnim izjavama da zbunjujes vec zbunjenu naciju jer sa ovakvim izjavama MNOGI CE DOBRO DA RAZMISLE DA LI CE UOPSTE DA PRIME VAKCINU
Nisam ja tako pametan kao ti.Pa odgovori ako znaš.Nemoj samo postavljati pitanja.
Strašan odgovor smo dobili.Nisam ništa bolje ni očekivao.Što si se onda javljao sa pitanjem,nije mi jasno.Čekaš da ti Drsole odgovori.Onda sačekaj-čovek je možda zauzet.Nisam ja tako pametan kao ti.
Nije ti prezimenjak.Da li vidiš u klipu kako se stvara slika velikog odziva građana kao i na mitinzima.Jer misliš da to ljudi ne treba da znaju.
A što se mog prezimenjaka tiče mogu ti odgovoriti tek kada ti meni odgovoriš na pitanje koje sam ti 2x postavio.
I ja sad treba da rešavam rebuse.Nije ti prezimenjak.
Tine kakav je odziv kod vas ,da li postoje medijski pritisci dali vlada drzave vrsi pritiske za vakcinaciju i u kom smeru razmisljaju SlovenciVakcina pokrene tvoj organizam da sam stvara protutela, dok su u serumu protutela već stvorena.