Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rado ja se smejo neki dan dok sam čita kaže jedena profa znao sam da imamo 4 miliona selektora u državi ali da imamo 7 miliona virusologa nisam znao.
Hahaah, tako je kod nas u svemu. Meni pre neki dan deli savete jedan stručnjak kako ja ne radim dobro, on sve rasprodao, ja nešto i kupio ali on zna kako treba...

Sta mislis Bosanac da nekoga od nas daleko bilo ujede besan pas i dodje covek u urgentni centar a doktor mu kaze DOBICES VAKCINU ALI DELOVANJE CE KRENUTI TEK ZA 45 DANA ti znas da na tebe gledam kao na coveka sa svetskim dijapazonima cak sam dugo bio u ubedjenju da si fakultetski obrazovan a retko se desava da pogresim nemoj sada sa nekim bombasticnim izjavama da zbunjujes vec zbunjenu naciju jer sa ovakvim izjavama MNOGI CE DOBRO DA RAZMISLE DA LI CE UOPSTE DA PRIME VAKCINU:eek:
Vakcina pokrene tvoj organizam da sam stvara protutela, dok su u serumu protutela već stvorena.

Dosta sam ja vama objasnjavao, ali zatucanom coveku kao ti ne vredi. Ti samo znas da postavljas klipove sumnjive sadrzine i da kukas. Klasicni prepisivac. Sto se tice doktora soleta ne znam coveka. Da li bi mogao da mi kazes koja mu je specijalnost?

A šta si nam ti to tako objašnjavao.Baš bih voleo da nam citiraš.Svo tvoje objašnjenje se svodilo,kako si bolovao od najtežeg oblika virusa.A to da kukam više ne pali-istrcan fazon.Ako je ko kukao onda si to ti.Postavi i ti klipove koje hoćeš-mene ako interesuje ja ću pogledati ako ne zaobići i kraj priče.
Nikad da mi odgovoriš,što se toliko kačiš na moje postove-samo nemoj tipa pameti i kukanja,suviše se ponavlja.
Što se tetanusa tiče,treba da očekuješ odgovor od onoga kojem si postavio pitanje.
Ja mogu samo da ti napišem da sam se na desetine puta rasekao na nešto zarđano i pliće i dublje.O zarđanim ekserima da ni ne pričam.Sigurno i ti imaš takvo iskustvo.Nikada nisam primio tetanus i još sam živ. A da pitaš struku.rekli bi da se obavezno primi tetanus.E pošto nisam išao kod njih nisu mi mogli ni reći.Kada dođe do trovanja malo ozbiljnijeg može samo dragi Bog da te spase.Eto to je moje mišljenje kao laika medicinskog-I sve što pišem pišem sa tog stanovišta.Ko hoće da veruje u ovo što sam napisao,neka veruje a ko neće niko ga ne tera.

Posto si laik nemoj se upustati u dublje dijagnoze. I ponovo klip. Pitaj svog komsiju koji je takodje bio bolestan da li ce se vakcinisati.

Da li vidiš u klipu kako se stvara slika velikog odziva građana kao i na mitinzima.Jer misliš da to ljudi ne treba da znaju.
A što se mog prezimenjaka tiče mogu ti odgovoriti tek kada ti meni odgovoriš na pitanje koje sam ti 2x postavio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh