Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам се у суботу пријавио он-лајн за пелцовање, што је била кратка процедура, са уношењем основних генералија и одговарањем на пар питања која се тичу здравственог стања, као и избора вакцине и месту где би да се пелцујеш. Тај избор је такав, да ако одабереш опцију да ти је свеједно коју би вакцину да примиш, остаје ти само да кликнеш на дну странице на тастер којим завршаваш процедуру пријаве, а ако изабереш опцију да одабереш конкретну вакцину/вакцине, онда ти се појави списак од пет вакцина и ти скидаш квачице испред оних које не желиш. Лично сам одабрао кинеску "Синофармову", која је класична и руску, института имена Н. Ф. Гамалеја, она "Спутњик V", која би требало да је некаква хибридна, са надом да ће ми допасти ова прва.

По завршетку процедуре пријаве, на мејл сам добио "обавештење о исказаном интересовању" у којој пише да су "примили к знању" да сам се пријавио и поновљени су подаци које сам оставио, као и обавештење да ће ме обавестити о термину пелцовања.

Е ево данас поподне сам добио обавештење и СМС-ом и мејлом, о тачном термину и месту пелцовања - среда, петнаест до два, ДЗ Опово и са попуњеним упитником, за кога је линк био у мејлу, као и уз мејл прододатим QR кодом кога треба показати на месту пелцовања. И то је читава мудрост...

Ја сам се у суботу пријавио он-лајн за пелцовање, што је била кратка процедура, са уношењем основних генералија и одговарањем на пар питања која се тичу здравственог стања, као и избора вакцине и месту где би да се пелцујеш. Тај избор је такав, да ако одабереш опцију да ти је свеједно коју би вакцину да примиш, остаје ти само да кликнеш на дну странице на тастер којим завршаваш процедуру пријаве, а ако изабереш опцију да одабереш конкретну вакцину/вакцине, онда ти се појави списак од пет вакцина и ти скидаш квачице испред оних које не желиш. Лично сам одабрао кинеску "Синофармову", која је класична и руску, института имена Н. Ф. Гамалеја, она "Спутњик V", која би требало да је некаква хибридна, са надом да ће ми допасти ова прва.

По завршетку процедуре пријаве, на мејл сам добио "обавештење о исказаном интересовању" у којој пише да су "примили к знању" да сам се пријавио и поновљени су подаци које сам оставио, као и обавештење да ће ме обавестити о термину пелцовања.

Е ево данас поподне сам добио обавештење и СМС-ом и мејлом, о тачном термину и месту пелцовања - среда, петнаест до два, ДЗ Опово и са попуњеним упитником, за кога је линк био у мејлу, као и уз мејл прододатим QR кодом кога треба показати на месту пелцовања. И то је читава мудрост...
Neka bude srecna i delotvorna i pitanje za Zorgea KOLIKO PROCENTUALNO VERUJES U OVU VAKCINU

...S druge strane ima i mase onih od G5 koji se boje čipova, pa da ih neko prati, neki i toga da dođu do ivice ravne planete i padnu preko ruba.
Занимљиво тумачење.

Још ми је занимљивије како се то организам (не појединца него огромне већине) није припремио за одговор на могућу заразу с обзиром да имамо додир сваке врсте са „починиоцем“ највеће заразне пандемије која је сада већ тежа од Шпанске грознице и куге.

Годину дана људски организам не уме да препозна инфекцију! Па то нема смисла.

Срећна вакцинација (свима који славе 😷 ). :)

Шта мислите дали може да се на каравану пежо 307 донесе спољна гума 18.4.34 за руса?Питам због полиције закона а и терета јер горе имам само оне фабричке санке са стране.

49ef457f24dd9314eb22677943f1c6d1.jpg

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Шта мислите дали може да се на каравану пежо 307 донесе спољна гума 18.4.34 за руса?Питам због полиције закона а и терета јер горе имам само оне фабричке санке са стране.
Teoretski moze. Jedino ne znam koliko je ona teska, a ti nosaci na krovu su obicno predvidjeni za tezine od 50 do 100 kg.

Ko je juče pratio video ovih ljudi video je kolika je bila gužva,Koji je pravi odziv,da li u prethodna 3 dana ili današnji-prosudite sami.Nema laži,nema prevare,sve je snimano.

Ko je juče pratio video ovih ljudi video je kolika je bila gužva,Koji je pravi odziv,da li u prethodna 3 dana ili današnji-prosudite sami.Nema laži,nema prevare,sve je snimano.
To koliki je odziv i dali je vecina primila ili nije za GRADJANSTVO je totalno nebitan podatak a za VLADU drzave je to mozda bitna stavka ali ono sto je za GRADJANSTVO NAJBITNIJE A TO JE INFORMACIJA DALI JE VAKCINA DELOTVORNA ILI NIJE to je nepoznanica koju bi svi zeleli da znaju i vakcinisani i nevakcinisani. Druga informacija koja je veoma bitna za nase GRADJANSTVO je DALI JE STVARNO KRENUO TAJ NOVI VIRUS ili je to samo LAZNJAK da bi se svet vakcinisao a ako je stvarno krenuo taj novi virus onda se namece pitanje DALI OVA VAKCINA DELUJE NA TAJ NOVI VIRUS ili su u planu i neke nove vakcine za taj novi virus. Mnogo sam citao o farmaceutskoj mafiji a i sam sam svedok koje kolicine lekova prozdire nas narod ali ne samo kod ljudi vec i u vocarstvu je vec odavno sve otislo van kontrole mnogo jak marketing je zastupljen i mnogo jaka autosugestija i farmaceutske kuce barem na ovim prostorima ostvaruju fenomenalne rezultate

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh