Ја сам се у суботу пријавио он-лајн за пелцовање, што је била кратка процедура, са уношењем основних генералија и одговарањем на пар питања која се тичу здравственог стања, као и избора вакцине и месту где би да се пелцујеш. Тај избор је такав, да ако одабереш опцију да ти је свеједно коју би вакцину да примиш, остаје ти само да кликнеш на дну странице на тастер којим завршаваш процедуру пријаве, а ако изабереш опцију да одабереш конкретну вакцину/вакцине, онда ти се појави списак од пет вакцина и ти скидаш квачице испред оних које не желиш. Лично сам одабрао кинеску "Синофармову", која је класична и руску, института имена Н. Ф. Гамалеја, она "Спутњик V", која би требало да је некаква хибридна, са надом да ће ми допасти ова прва.
По завршетку процедуре пријаве, на мејл сам добио "обавештење о исказаном интересовању" у којој пише да су "примили к знању" да сам се пријавио и поновљени су подаци које сам оставио, као и обавештење да ће ме обавестити о термину пелцовања.
Е ево данас поподне сам добио обавештење и СМС-ом и мејлом, о тачном термину и месту пелцовања - среда, петнаест до два, ДЗ Опово и са попуњеним упитником, за кога је линк био у мејлу, као и уз мејл прододатим QR кодом кога треба показати на месту пелцовања. И то је читава мудрост...
По завршетку процедуре пријаве, на мејл сам добио "обавештење о исказаном интересовању" у којој пише да су "примили к знању" да сам се пријавио и поновљени су подаци које сам оставио, као и обавештење да ће ме обавестити о термину пелцовања.
Е ево данас поподне сам добио обавештење и СМС-ом и мејлом, о тачном термину и месту пелцовања - среда, петнаест до два, ДЗ Опово и са попуњеним упитником, за кога је линк био у мејлу, као и уз мејл прододатим QR кодом кога треба показати на месту пелцовања. И то је читава мудрост...