Tu je doživotna garancija.Jesi li video čija je vakcina.Malo pre sam sreo jednog momka na autobuskoj stanici, sam se vakciniše, svaka mu čast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu je doživotna garancija.Jesi li video čija je vakcina.Malo pre sam sreo jednog momka na autobuskoj stanici, sam se vakciniše, svaka mu čast.
A nisi verovao do sada da možeš i sam da se vakcinišeš.Nisam video, mračno je.
Ta djeluje odmah jer ide u venu poslije podgrijavanja upaljacem.Malo pre sam sreo jednog momka na autobuskoj stanici, sam se vakciniše, svaka mu čast.
I bunara na tavanu...Zorane sve može sem drvenog šporeta i gvozdenih drva.
На овом свету, у ствари, има мало будала, али су стратешки рспоређени, па се добија утисак да их има на сваком кораку.Odakle se ovi likovi pojavljuju?
Baš sam hteo da postavim.Srđan je veliki čovek koji je prijavio UČK teroristu i od tada kreće pakao njegov i njegove porodice.
Taj lik nije toliko interesantan.Interesantna je izjava meducinske sestre od 16 minutaНа овом свету, у ствари, има мало будала, али су стратешки рспоређени, па се добија утисак да их има на сваком кораку.
Iz tvog ugla tako zvuči.Sto se tice vakcinacije razgovarao sam sa nekolicinom ljudi koji su vakcinisani I NIJEDAN OD NJIH NEMA OBJASNJENJE ILI SVOJ STAV ZASTO JE PRIMIO .Najverovatnije a drugog objasnjenja nema je da su podlegli VELIKOM I UCESTALOM MARKETINGU I DANONOCNOM PRITISKU I BOMBARDOVANJU MEDIJA.
To si odmah trebao postaviti, tesko je neko izdrzao do 16 minuta da slusa ove baljezgarije koje ekspert prosipa...Taj lik nije toliko interesantan.Interesantna je izjava meducinske sestre od 16 minuta
Izvinjavam se.Moja krivica.To si odmah trebao postaviti, tesko je neko izdrzao do 16 minuta da slusa ove baljezgarije koje ekspert prosipa...
Od Robije, prva ruka.Nisam video, mračno je.
Sta je ona to rekla tom majmunu, a da bi to bilo toliko interesantno i da bi je kompromitovalo?Taj lik nije toliko interesantan.Interesantna je izjava meducinske sestre od 16 minuta
Potpuno vas razumem i tebe Talijan i Zorana 230 ali da bi se bolje razumeli Smederevo je grad plucnih bolesnika. Ovde je mnogo tesko naci coveka koji nije fasovao u zivotu zapaljenje pluca,astmu ili 12 bronhitisa a budite ubedjeni da obojica zivite u mnogo zdravijem mestu jer nase aero zagadjenje prelazi cesto zimi 7 do 8 puta dozvoljene vrednosti u vazduhu. Sada je na sve to kao slag na tortu u planu je da Kinez napravi rafineriju .Mi smo osim plucnih bolesnika jedni od vodecih sa kancerogenim oboljenjima. I sada koliko god je 50 posto populacije ubedjeno da je vakcina eksperimentalna i da nece imati nikakav efekat drugih 50 posto razmislja suprotno a ko ce biti u pravu pokazace vreme.Niste rizicni samo vas dvojica ja rekoh ima u Podunavskom regionu i mnogo secerasa i mnogo kancerogenih a najvise plucnih ali videcemo kakav ce odziv biti i kakvo ce dejstvo biti i da li ce biti neki efekat .Sto se tice slucaja iz STARACKOG DOMA U Sabcu bio je komentar da vakcini treba 45 dana da krene da radi to uzimam kao dobru salu A DA JE POTREBNA REVAKCINACIJA DA BI DELOVALO TO JE TEK VIC GODINE a na pitanje ZASTO NIJE ODRADILA POSLE 25 DANA I ZASTO DA SE NOSE MASKE NIKO DA VALJANO ODGOVORIz tvog ugla tako zvuči.
Iz mog ugla razgovaram sa ljudima koji neć ni po koju cenu da se vakcinišiu (dosta njih i iz moje porodice) i ni jedan nema objašnjenje ili svoj stav zašto neće .Najverovatnije a drugog objašnjenja nema je da su podlegli velikom i učestalom marketingu i danonoćnom pritsku i bombardovvanju medija,naravno antivakserskih (kao ona 2 sa ove i prethodne stranice).
Kad pogledaš realno stičem utisak da su antivakseri prilično aktivniji.
Ja sam hronični plućni bolesnik od svog 7 meseca života,ceo život sam se lečio na svim mogućim mestima u bivšoj i sadašnjoj nam državi.Veoma dobro poznajem rad svojih pluća i njihov kapacitet,.Znam i šta za njih znači pneumonija i kakav bi ishod moga da bude .Takođe znam da i obična kijavica se lako spusti na pluća i stvara nedeljne a nekad i višemesečne probleme.Ja se ne plašim samo Kovida u tom obliku koga pokušavate da osporite ja se plašim i najobičnije prehlade i gripa.Za mene apsolutno nema dileme da li treba ili ne da se vakcinišem.