"Уди Брус Ли, тепај Брус Ли, победи ги свиии...!!!"Чека ревакцинацију и зна да ће бити за 30-45 дана. Е, онда ће да згази све вирусе и осталу ситнурију.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"Уди Брус Ли, тепај Брус Ли, победи ги свиии...!!!"Чека ревакцинацију и зна да ће бити за 30-45 дана. Е, онда ће да згази све вирусе и осталу ситнурију.
Ako si mene pitao.Nisam do sada ni znao šta je to.Pročitao na vikepedijiJedino ne znam šta smo u vojsci dobili.I 91 smo dobili pa smo trebali dobiti revakcinaciju ali nismo dobili.Jesi li siguran da nisi nikad primio tetabulin?
Intelegencijoooo!Ala je ovaj DG odradio remix ni Jack Junior ne bi bolje. Ma mi smo umetnicki narod to nam je u genetskom kodu
Ево појава колеге Зорге-а ме „мотивисала“ да напишем како је тешко наћи праве информације. Не наводим случајно колегу јер је он довољно разборит да пронађе праве информације и супротстави их информацијама типа „иформер“ тачније, колега има вољу и памет..."Уди Брус Ли, тепај Брус Ли, победи ги свиии...!!!"
Покушаћу да избегнем одговор на глупа питања, јер је рана рана. Трн није сваки исти и навео сам само пример који показује реакцију организма.Zasto se organizam ne izbori sam sa tetanusom? Trn je samo laksa infekcija.
И шаљиве примедбе нису баш нешто што завређује пажњу...Da mi je neko pričao da na forumu ima ovoliko lekara i virusologa ne bih verovao...
Опет двоструки стандарди може искуство у пољопривреди али не може ако се човек повреди и зна какав је поступак са раном (и то је искуство).Организам се сам избори са много тога. Тровање тетанусом је само питање поступка са раном. Уопште не мора значити да су активне бактерије Clostridium tetani иако их буде у рани и да ће обавезно да стварају токсине...али пацијенту у амбуланти редовно "крну" њихову „шпецију“ коју сам обично избегавао при повредама.
Мораш да се „самолајкујеш“ и то ти нешто говори како те околина доживљава.
Svidja mi se ovo sto si pomenuo oko iskustva u poljoprivredi i iskustva u tzv samolijecenju . Ima tu nesto , potpisujem . Poznavanje sopstvene zemlje i situacije , kao poznavanje sopstvenog tijela , ...Опет двоструки стандарди може искуство у пољопривреди али не може ако се човек повреди и зна какав је поступак са раном (и то је искуство).
А то што пишеш о човеку који је лоше поступио са раном сам и навео (као што горе у цитату можеш видети). То што је човек урадио по свом нахођењу и применио ракију и боквицу је његов лични проблем.
Мораш да се „самолајкујеш“ и то ти нешто говори како те околина доживљава.
Imaš i jednih i drugih.Tine kakav je odziv kod vas ,da li postoje medijski pritisci dali vlada drzave vrsi pritiske za vakcinaciju i u kom smeru razmisljaju Slovenci
Jaka ste vi neka okolina kad od nove godine vas 3-4 toliko ste se lajkovali medjusobno da ce posledica takve ljubavi biti da ce se neko od vas sa sigurnoscu negde u Septembru poradjati.