Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U principu sve vakcine tog starog tipa (sa živim ćelijama) tako funkcionišu u ovom slučaju kineska.To je opšte poznato več decenijama nije ništa novo.Imaš u tekstu koji sam postavi od profesora lepo objašnjen princip rada vakcine (uopšteno).
Za ove vektorske i RNA je drugi sistem funkcionisanja ,koji mi iskreno nije baš jasan.Kolikosam uspeo da se informišem te tehnologije su počele da se razvijaju devedesetih tako da je platforma prilično ispitana ali detalji su novi.

Mornar , pa kad uzimas za salu da treba vakcini 30 do45 dana da odradi i da je potrebna revakcinacija , zasto bi ti onda neko dalje odgovarao . Jedino neki vic da ti isprica .

Kakav serum i zasto krupna slova ?
Sta mislis Bosanac da nekoga od nas daleko bilo ujede besan pas i dodje covek u urgentni centar a doktor mu kaze DOBICES VAKCINU ALI DELOVANJE CE KRENUTI TEK ZA 45 DANA ti znas da na tebe gledam kao na coveka sa svetskim dijapazonima cak sam dugo bio u ubedjenju da si fakultetski obrazovan a retko se desava da pogresim nemoj sada sa nekim bombasticnim izjavama da zbunjujes vec zbunjenu naciju jer sa ovakvim izjavama MNOGI CE DOBRO DA RAZMISLE DA LI CE UOPSTE DA PRIME VAKCINU:eek:

30 – 45 дана...јако „мудро“ тумачење одбране организма. Организам одмах прелази у одбрану када се дешава инфекција и нема ту никаквих дана у питању. Сати су у питању.

„Ако неко жели да господари људима онда мора да их обмањује и лаже...Што једноставније простије и глупље лаже то је већа могућност да оствари намере јер људи најчешће не верују у очигледно“

Хелена Петровна Блаватски

30 – 45 дана...јако „мудро“ тумачење одбране организма. Организам одмах прелази у одбрану када се дешава инфекција и нема ту никаквих дана у питању. Сати су у питању.

„Ако неко жели да господари људима онда мора да их обмањује и лаже...Што једноставније простије и глупље лаже то је већа могућност да оствари намере јер људи најчешће не верују у очигледно“

Хелена Петровна Блаватски
Verovatno je mislio na na MENSTRUALNI CIKLUS kod osobe koja je zarazena koronom. Nema sta drugo da bude :sta:

Kakve veze ima bijesan pas i serum sa vakcinom i virusima ? Treba toliko vremena da tijelo stvori dovoljno antitijela dabi se postigao imunitet . Vakcina je odredjena kolicina dijelova tog virusa ,zamisli samo ruke,noge , komadi virusa , haha , kad vec insistiras da ja pojasnjavam , unesu se u organizam da se isprovocira stvaranje antitijela , nakon odredjenog vremena doda se jos tog materijala jer bi vjerovatno odjednom bilo malo previse . Struka kaze da treba toliko vremena . Nije mi jasno da toliko neznas .
Naravno da se ogradim , totalni sam laik u tome , ovo je samo sto svi znamo potpuno pojednostavljeno . Nije nas posao ima ko je to zanimanje .
MOMCILO ZIVA LEGENDO Ovo si tako PLASTICNO DOCARAO da je bruka KOLIKO SI VERNO ODSLIKAO suze mi idu na oci ZNACI 3 LOPATE SODERA PA JEDNA CEMENTA .........A JEL MORA DA SE IZMESA

Verovatno je mislio na na MENSTRUALNI CIKLUS kod osobe koja je zarazena koronom. Nema sta drugo da bude :sta:
То свакако :) . Шта би друго могло да буде.

Па ако се чека да инфекција узме маха, онда би организам потпуно пропао за тих месец дана. Изгледа да тај „вирус“ уђе и чучи у организму и ништа не ради. Да је тако не би било инфекција и болести. Ко верује да ће „шпеција“ да му помогне нека верује...било је разговора на ту тему: плацебо је доказан.

Drsole , to u slucaju da je lijek , ali vakcinacija nije lijek nego prevencija . Za slucaj da osoba nije jos inficirana i da nece biti za tih 30ak do 45 dana . Otud ona preporuka , sto prave viceve , zasto i dalje maska . Maska kolko god bila ili nebila ucinkovita , znaci nastavlja se sve mjere po starom dok organizam ne dobije imunitet .

Организам сам ствара имунитет и не треба му одмагати. Мало си се збунио. Организам одмах природно одговара на сваки инфекцију. Све остало су **greška које личе на ону да је свемир постао из једне тачке.

Јеси ли се некад убо на трн и јеси ли приметио да је већ сутра загнојено. Не чека организам пренамножавање микроорганизама који му могу нашкодити.

Које добијање имунитета од „шпеције“...

Drsole , to u slucaju da je lijek , ali vakcinacija nije lijek nego prevencija . Za slucaj da osoba nije jos inficirana i da nece biti za tih 30ak do 45 dana . Otud ona preporuka , sto prave viceve , zasto i dalje maska . Maska kolko god bila ili nebila ucinkovita , znaci nastavlja se sve mjere po starom dok organizam ne dobije imunitet .
Meni je to ko ona narodna DA DRZI BURE VODU DOK MAJSTORI NE ODU nego sta se prica KO JE GLAVNI UVOZNIK da ne kazem DILER

Da odgovara odmah . Ali ako je jak napad virusa ili je virus koji se brzo razmnozava u tijelu , ili je sam po sebi zeznut onda organizam ponekad nemoze da stigne da odgovori , nemoze da stigne da unisti te viruse oni vec naprave veliku stetu , U slucaju vakcine to se unaprijed pripremi odgovor organizma na taj virus .

Организам сам ствара имунитет и не треба му одмагати. Мало си се збунио. Организам одмах природно одговара на сваки инфекцију. Све остало су **greška које личе на ону да је свемир постао из једне тачке.

Јеси ли се некад убо на трн и јеси ли приметио да је већ сутра загнојено. Не чека организам пренамножавање микроорганизама који му могу нашкодити.

Које добијање имунитета од „шпеције“...
Zasto se organizam ne izbori sam sa tetanusom? Trn je samo laksa infekcija.

Da mi je neko pričao da na forumu ima ovoliko lekara i virusologa ne bih verovao...
Kolega vidis da me vuku za jezik i insistiraju na nekim prostim objasnjenjima , a stalno ponavljam da nemam pojma o tome , nisam strucan , samo laicki neke opstepoznate stvari pisem i prenosim sta cijeli strucni svijet preporucuje . Da ima ovde neko iz zdravstva kompetetntan bilo bi dobro , al opet mlacenje prazne slame , u pravu si.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh