Peet
Član
Maske? Pa ako se ispovracas a maska ti je na licu, gutas nazad i time ne das vakcini da izlazi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene pop najnormalnije doso i kao i uvek svetio vodicu. Ne dao Bog da je poceo nesto da vrda, da mi prica o pandemiji i da ne dodje, vise ga nikad u kucu ne bi pustio.Sta mislite o svetenju vodice u ovo vrijeme?
Popovi dok obidju sve kuce u 3-4 sela nema sanse da se ne zaraze koronom.
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Ovo si ti napisao nisam ja. Ici ces i ja ne sumnjam u to. Sad se vadis, a ja ne mislim da idem za tobom da kontrolisem da li si se vakcinisao. Suvise si bio JASAN i GLASAN i sad se kajes. Razocaraces svoje lajkove.Zato što pokušavaš da informaciju negiraš jer se sve dešava posle vakcinacije,A to da li se aktivira i posle koliko se aktivira to ne zna ni onaj što je napravio a ni onaj što je punio a ni onaj što je lepio etikete.Samo znaju da i pored vakcinacije ništa ne garantuju.
Po mome nisu ovi korisnici zaraženi od vakcine jer to vakcerima ne ide u prilog.Videćeš kad se neko dočepa i vidi sastav.Tek kad se slegne prašina sa virusom a moraće svake godine da se vakciniše onda će početi igranka.Ove vakcine su bezbedne i možeš da primiš koju hoćeš.Ja ću kinesku.To je od našeg brata.
Kod mene pop najnormalnije doso i kao i uvek svetio vodicu. Ne dao Bog da je poceo nesto da vrda, da mi prica o pandemiji i da ne dodje, vise ga nikad u kucu ne bi pustio.
A to sto neki popovi prvo zovu da pitaju da li ce domacin da ih primi u kucu, to je verovatno jer ima ljudi cija je vera slaba i koji su omadjijani preko medija smrtonosnom pandemijom pa panice i plase se. Tom takvom da udje u kucu ko zna sta bi bilo.
Nikog ja neću razočarati jer svi koji razmišljaju kao ja znaju koji je moj stav.Ne pišem ja zbog lajkova nego ću biti zadovoljan ako samo jednog ubedim da se probudi.Ovo si ti napisao nisam ja. Ici ces i ja ne sumnjam u to. Sad se vadis, a ja ne mislim da idem za tobom da kontrolisem da li si se vakcinisao. Suvise si bio JASAN i GLASAN i sad se kajes. Razocaraces svoje lajkove.
Шта би ти рекао, када бих ти рекао да код нас одавно постоји пракса да ти дан-два раније јаве да свете водицу поводом празника и крсне славе и да ће у проближно у то-и-то време бити у твом "фртаљу" (део улице између две попречне улице), просто да људи буду кући, да све буде спремно за обред? То је много боље, брже, без натезања и за свештеника и за оне код којих иде да свети водицу.A to sto neki popovi prvo zovu da pitaju da li ce domacin da ih primi u kucu, to je verovatno jer ima ljudi cija je vera slaba i koji su omadjijani preko medija smrtonosnom pandemijom pa panice i plase se
Ове године свакако зову и за то, али не да ли ће домаћин да их прими у кућу, већ да ли због ове ситуације хоће да им неко дође и свети водицу, јер свештеник и црквењак заиста не би полазили да обаве службу по селу, ако би осетили неке симптоме болести, већ је питање и како су људи код којих треба они да дођу у кућу - да ли су болесни, да и су у карантину, да ли су нарушеног здравља и никаквог имунитета.Medjutim, ovo sam napisao jer sam razumeo da sad popovi zovu da pitaju da li ih domacin prima u kucu. Ili sam pogresno razumeo?
Odakle se ovi likovi pojavljuju?
Tvoj motiv je bolest.Moj motiv je kampanja za vakcinaciju.Najviše me je oduševila izjava medicinske sestre.To si preskočio.
Moja ili tvojaTvoj motiv je bolest.