Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema tu sta da se provali to je poznato jos od ranije DA SU SVI ZUTI PRESLI U NAPRDNU a i normalno pa nece da predje u SPS ili u SKJ nego tu je sad ona stara MALA BARA A MNOGO AJKULADa , provalio si me.
Nisi pitan, ali ovde cim se ukljucis u diskusiju odmah te neki bolesnici ubace u neku baru.Ja se trudim da se ne valjam po blatu..
Ako si mene pitao..
Najgore je što se misli da su vakcine besplatne.Da je 100E dao Vučić i nabavio respiratore(ventilatore)-to će nama presesti.Ali je obezbedio najvise vakcina od svih u regionu a i sire, skidam kapu, svaka cast
Kazu na tv da su komsije ljubomorne na nas
To ti je sa neta ali iz emisije 360 stepeni.Nije ni foto montaža.Sede ljudi i pretresaju temu o smrti lekara i ponašanju vašeg Dr.KonaJel se to izvor zove skandalozno.net ? Jbg , onda da ne gubim vrijeme . Smajli
Gde si ti video samokritiku.Da i od tebe doživimo samokritiku pa nek ide..
Zaboravio si onu malu prostorijicu skroz na kraju sa desne strane, tamo je ona druga komora za spaljivanje a na ulazu je bio deo gde zatvorenik stane na pola metra od zida okrenut glavom ka zidu a ss-ovac ga jednostavno upuca i vikne "sledeci!" Tako i bude kad im nestane inspiracije pa ispliva samo ono sto u osnovi im je namera. Celo popodne sam detaljno obilazio i slusao audio snimke u memorijalnom centru jer mi je nezamislivo i cudno da neke nacije koje danas vode diskusiju o miru i dobrobiti covecanstva su do pre manje od jednog veka iz svojih redova stvorili tako lukavu i pakosnu masineriju. Nije nas narod za dzabe od davnina za zlo koristio rec "lukavost". Greska je sto se ta rec danas pogresno koristi.Slucajno sam se u Austriji zadesio pre 15 tak godina u mestu zvano Mathauzen mali grad ispod Linca i posto se tako namestilo a imao sam slobodnog vremena odem sa drugarima da posetim nekadasnji logor Mathauzen. To je jedan ogroman kompleks na samom brdu iznad varosice od xx hektara i kako smo krenuli redom prva prostorija koju smo obisli je bila UBIJANJE I MUCENJE ELEKTRICNOM STRUJOM, druga prostorija je bila NAMENJENA ZA VESANJE, treca prostorija je bila da ZRTVA STAVI GLAVU NA SECIVO I DA DZELAT PUSTI SATARU ODOZGO DA OTFIKARI GLAVU a cetvrta prostorija je bila GASNA KOMORA. U petu prostoriju nismo ni ulazili A NE SUMNJAM DA SU BILI IZUZETNO MASTOVITI a nije bio mastovit samo doktor Mengele bilo je tu dosta egzibicionista a da podsetim da RAZGOVARAMO O NACIJI KOJA JE MOZDA TOG MOMENTA BILA JEDNA OD SKOLOVANIJIH NA PLANETI. Uzivali su epitet ARIJEVSKE RASE ali tada su skolovani narodi tako resavali goruce probleme .Danas je prevazidjeno otsecanje glave i ubijanje strujom i gasnom komorom danas je IN OSIROMASENI URANIJUM a sto se tice virusa ,spricanja i raznih labaratorijskih infekcija to najbolje znaju Africki crnci kroz sta su sve prolazili i sta su sve eksperimentisali na njima i GMO je isto in zadnjih godina.Svako odlucuje o svojoj sudbini a nije davno bilo kada je 2009 godine naruceno 1 600 000 vakcina za svinjski Meksicki grip a vakcinisano samo 100 000 a sta su ti ljudi primili i protiv cega to moze samo da se nagadja. A oces FAJZEROVU da primis ili ...
Vjerovatno sto si rekao jave se bolesnici.Gde si ti video samokritiku.
Nisam ne volim muskarceDa , provalio si me.