Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad ne gledam kad mi vade krv, daju inekciju... Sad na tv-u gledam ovu vakcinaciju - auu kol'ka je igla, pa je još zadenu do kraja. Na jednom snimku se čak i iskrivila igla... Živ sam se usro iako sam se prijavio za vakcinaciju! :haha:

Dragane narodu se puni glava kako sa informacijama tako i sa dezinformacijama,kome vise verovati.Meni je juce potvrdjena korona(radjene obe vrste testa) i ok resio sam da ispostujem tu samo izolaciju najvise zbog drugih da ne sirim dalje i ostalo,medjutim posle jutrosnjeg telefonskog razgovora sa nekom gospodjom iz zdravstvenog zavoda pocinjem da mislim da je ovo neka zajebancija, naime smernice su sledece, ja 14dana u izolaciji,cerka od 9godina da ne ide u skolu(u njenoj grupi ima 10ak djaka), supruga koja radi u trgovini na kasi da se dogovori sa poslodavcem dali ce raditi ili ne(normalno u tom slučaju mora na posao) a sin od 6god da ide u zabaviste(ima ih 30ak u grupi)
Napisao si informacije a za nekog su to dezinformacije.Ima ko o tome misli,samo su se previše zaigrali pa sada ne znaju kako da se vrate u kolosek.Nadamo se da će sa tobom i ukućanima biti sve OK

Ја мислим да треба вакцине крчмити реко „Линде“ и ставити да је попуст од бар 70%...има да иде као алва. Народ воли када је нешто на попусту а сумњичав је кад је за џ.

И мало лепши „манекени“ за промоцију. И другачији приступ, нпр. топлес и слично – овако то слабо иде. Замисли „дркона“ у топлесу. Што не иде, не иде он је и овако одвратан лик. Шарај бато, убаци нова лица.

Иначе вакцине су одличне и греши свако ко бар не проба (мислим, не мора да му се утера скроз него само мало). Штета да се баци као 2009-те.

Sve mogu da shvatim ali da mi kaze kako jedno dete da saljemo u skolu a drugo ne
То су домети „струке“ сада је и послодавац стручњак да процени могућност инфекције.

Како сам ја веома сумњичав по питању такве „струке“ увек помислим да је намера да се покаже да се и мала деца могу „заразити короном“. Писао сам раније како је моја унука стално била прехлађена док је ишла у вртић и како до тога долази. Зато припази на млађе дете које баш и не мора да иде у вртић.

То је моје мишљење и нема никакав значај у односу на „струку“ али као што си видео они дају нека „смушена“ упутства која стварно нормалном човеку нису нормална.

Da ja cu se vakcinisati, ali necu biti siguran da sam potpuno zasticen, ali necu ni unapred pricati kako ona ne valja. Stvar je izbora. Ne kosta nista, ali svako neka nosi svoju odgovornost. Ako se vakcinisem i budem zasticen necu biti opasnost za one koji se ne vakcinisu. Da li ce nevakcinisani biti medjusobno u potencijalnoj opasnosti?
Slucajno sam se u Austriji zadesio pre 15 tak godina u mestu zvano Mathauzen mali grad ispod Linca i posto se tako namestilo a imao sam slobodnog vremena odem sa drugarima da posetim nekadasnji logor Mathauzen. To je jedan ogroman kompleks na samom brdu iznad varosice od xx hektara i kako smo krenuli redom prva prostorija koju smo obisli je bila UBIJANJE I MUCENJE ELEKTRICNOM STRUJOM, druga prostorija je bila NAMENJENA ZA VESANJE, treca prostorija je bila da ZRTVA STAVI GLAVU NA SECIVO I DA DZELAT PUSTI SATARU ODOZGO DA OTFIKARI GLAVU a cetvrta prostorija je bila GASNA KOMORA. U petu prostoriju nismo ni ulazili A NE SUMNJAM DA SU BILI IZUZETNO MASTOVITI a nije bio mastovit samo doktor Mengele bilo je tu dosta egzibicionista a da podsetim da RAZGOVARAMO O NACIJI KOJA JE MOZDA TOG MOMENTA BILA JEDNA OD SKOLOVANIJIH NA PLANETI. Uzivali su epitet ARIJEVSKE RASE ali tada su skolovani narodi tako resavali goruce probleme .Danas je prevazidjeno otsecanje glave i ubijanje strujom i gasnom komorom danas je IN OSIROMASENI URANIJUM a sto se tice virusa ,spricanja i raznih labaratorijskih infekcija to najbolje znaju Africki crnci kroz sta su sve prolazili i sta su sve eksperimentisali na njima i GMO je isto in zadnjih godina.Svako odlucuje o svojoj sudbini a nije davno bilo kada je 2009 godine naruceno 1 600 000 vakcina za svinjski Meksicki grip a vakcinisano samo 100 000 a sta su ti ljudi primili i protiv cega to moze samo da se nagadja. A oces FAJZEROVU da primis ili ...

Kad si dobio 100E onda nisi pisao da su naprdni, ili si pisao, ali si ipak podigao. Meni vise smeta sto je uvoz tih vakcina isao preko necijeg brata kao Brnabickin ili preko necijeg tate kao Stefanovicev ili neki X faktor iz vlasti.

Kad si dobio 100E onda nisi pisao da su naprdni, ili si pisao, ali si ipak podigao. Meni vise smeta sto je uvoz tih vakcina isao preko necijeg brata kao Brnabickin ili preko necijeg tate kao Stefanovicev ili neki X faktor iz vlasti.
Sada si me prekorio sto sam ih nazvao NAPRDNI a onda si rekao da ti smeta to sto oni kradu ali nisi bas bio grub nego si rekao SMETA MI STO IDE PREKO NECIJEG TATE ovo mi sve lici na clana ili simpatizera odredjene sekte ili ideologije ALI MU SMETA STO NEKI ZAVATAJU PO MALO MEDA A NEKI GLEDAJU VOAJERI pa kao volim ih ali nije posteno DA NEKI UMACU A NEKI NE. Mozda se nisi dovoljno pokazo tj dokazo:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh