Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko sam ja razumeo prvu vakcinu je dobio u desnu ruku, a revakcinu u levu.
Ja ne znam dal si gledao ima dosta snimaka kako ih vakcinisu bez igle te nije ni skinut poklopac sa igle pa kao bodu pored ruke,samo lud covek moze da veruje u ove glupostiStalno neka sumnja, neverica, destrukcija, nepravda. Pravi kalimero.
Stalno neka sumnja, neverica, destrukcija, nepravda. Pravi kalimero.
Narod je toliko puta izmanipulisan na ovim prostorima i toliko je prevara bilo da ne veruje ni samom sebi .Neko veruje neko ne veruje ali me bas zanima da li ces ti da primis vakcinu i da li verujes u nju sa obzirom da si imao tezi oblik koroneA zar ne mislite da stalno isti ljudi komentarisu. Prvo da virus ne postoji, kasnije sumnjaju u vakcinu, sad sumnjaju da ih neki ljudi uopste primaju. Kako ljudi iz javnog zivota tako i po raznim mrezama.
Da li si i tebe ubrojao u te komentatore.Budi bar korektan pa ako si već rešio da komentarišeš,da odgovoriš bar jednim delom na komentar.A zar ne mislite da stalno isti ljudi komentarisu. Prvo da virus ne postoji, kasnije sumnjaju u vakcinu, sad sumnjaju da ih neki ljudi uopste primaju. Kako ljudi iz javnog zivota tako i po raznim mrezama.
Druže ti neznaš koliko ona košta, petlja je sa dnk nije baš dobra ideja ako se slažeš?Da ja cu se vakcinisati, ali necu biti siguran da sam potpuno zasticen, ali necu ni unapred pricati kako ona ne valja. Stvar je izbora. Ne kosta nista, ali svako neka nosi svoju odgovornost. Ako se vakcinisem i budem zasticen necu biti opasnost za one koji se ne vakcinisu. Da li ce nevakcinisani biti medjusobno u potencijalnoj opasnosti?