Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бар да су га упуцали у Грчкој, па да буде нерешено.

Ово пишем јер очекујем по Нету да ће да буде претеривања у коментарима, јер се сећам коментара на случај оног весељака из 'Мерике кога је мотало по' туцета неких наших момака по неком грчком летовалишту, па је тај тако пао и млатнуо главом о ивичњак, да је умро, а ови момци се лепо наместили да сви робијају због своје **greška.

Kod nas se nazalost taj proces transformacije i aklimatizacije iz komunizma malo oduzio. Dugo se nalazimo na cekanju za prijem u Evropsku uniju i ne mogu da gresim dusu ali vidi se da nas predsednik zdusno radi na nasem prijemu u Evropsku uniju .Dobro jeste da je on 90 tih bio totalni ekstremista i protivnik Amerike i zapada a bio je i veliki nacionalista i sovinista a dobro jeste bio i ratni huskac ali bio je mlad a i bio je Slobin covek i pratio Socijalisticki program i smernice i to je radio veoma uspesno. Posle je video padom socijalizma da je to prevazidjeno i okrenuo se novom svetskom poretku. Sto se tice same vakcine danas je predsednik licno isao na aerodrom DA DOCEKA SANDUKE SA VAKCINAMA I DA ON BUDE PRVI KOJI CE DA SE SLIKA SA POSILJKOM i da se shvati poruka ko je prvi odreagovao i ko je taj koji se najvise brine za zdravlje i napredak nacije. I to je veoma lepo od njega i plemenito ali poznavajuci mentalitet naseg naroda odgovorno tvrdim da bi MNOGO VECI EFEKAT bio da je vlada nase drzave narucila umesto nekoliko miliona vakcina da je naruceno nekoliko miliona vestackih penisa koje bi mnogo delotvornije delovalo prvenstveno na mentalno zdravlje naroda a i na fizicko i tu gomilu penisa bi prvo probali aktivisti stranke a ima ih 800 000 .To je trebalo uraditi i ranije kada je predsednik uzeo od naroda po 100 eura ali tada se to iskundacilo ali bojim se da ove vakcine ne zavrse na nekoj deponiji kao 2009 godine a steta bi bilo jer je narod papreno pretplatio a da su palamari naruceni barem bi se ljudi igrali a i doslo bi i do totalnog rasterecenja nacije, a i postavlja se pitanje DALI CE EVROPSKA UNIJA DA NAS PRIMI NESPRICANE :sta:

Poslednja izmena:
Stalno neka sumnja, neverica, destrukcija, nepravda. Pravi kalimero.
Ja ne znam dal si gledao ima dosta snimaka kako ih vakcinisu bez igle te nije ni skinut poklopac sa igle pa kao bodu pored ruke,samo lud covek moze da veruje u ove gluposti

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Stalno neka sumnja, neverica, destrukcija, nepravda. Pravi kalimero.

Dragane,da li ti ovom čoveku veruješ-zanemari kalimera i tvoj stav prema ovoj bolesti.
On brani ovu zemlju,čime-praćkom.Šta je on umislio.
Pa zar misliš da je situacija,kakva nam se predstavlja,toliko opasna da bi mi u ovom momentu dobili i jednu vakcinu.Pa mi bi dobili među zadnjima jer smo tigrovi.Sigurno bi dobili pre Nemačke,Engleske Sad,Rusije.
Struka kaže da vakcina ne može sto posto da zaštiti ali može da stvori blažu sliku.Zanemarimo druge nuz pojave.Time se ograđuju ako neko ko je vakcinisan dobije virus.Ćak verujem i da će medicinska struka sigurno dobiti smernice u smislu da vakcinisani ne budu pozitivni.
I 2009 jeon lupao u sto i šta se desilo-država bacila pare.
Godinama ćemo mi plaćati da nahranimo ovog ekonomskog tigra.Nismo ni svesni šta nas čeka.
Ovih dana se pojavljuju i flenseri,za koje nisam ni znao ko su i čime se bave.Sad treba puniti kasu.Ubeđen sam da će poljoprivreda sigurno igrati veliku ulogu ako ne i najveću i da ćemo dobro osetiti posledice.Onda se valjda probudimo ali kasno.

A zar ne mislite da stalno isti ljudi komentarisu. Prvo da virus ne postoji, kasnije sumnjaju u vakcinu, sad sumnjaju da ih neki ljudi uopste primaju. Kako ljudi iz javnog zivota tako i po raznim mrezama.

A zar ne mislite da stalno isti ljudi komentarisu. Prvo da virus ne postoji, kasnije sumnjaju u vakcinu, sad sumnjaju da ih neki ljudi uopste primaju. Kako ljudi iz javnog zivota tako i po raznim mrezama.
Narod je toliko puta izmanipulisan na ovim prostorima i toliko je prevara bilo da ne veruje ni samom sebi .Neko veruje neko ne veruje ali me bas zanima da li ces ti da primis vakcinu i da li verujes u nju sa obzirom da si imao tezi oblik korone

Da li si i tebe ubrojao u te komentatore.Budi bar korektan pa ako si već rešio da komentarišeš,da odgovoriš bar jednim delom na komentar.
I po stoti put moram da napišem-nikada nisam rekao da virus ne postoji.Ako negde nađeš postavi.Samo sam pisao ,Ja i još neki da je sve ovo predimenzionisano i da drugi bolesnici koji boluju od mnogo smrtonosnijih i ozbiljnijih bolesti su ostali bez zdravstvene zaštite zbog kovida.

Da ja cu se vakcinisati, ali necu biti siguran da sam potpuno zasticen, ali necu ni unapred pricati kako ona ne valja. Stvar je izbora. Ne kosta nista, ali svako neka nosi svoju odgovornost. Ako se vakcinisem i budem zasticen necu biti opasnost za one koji se ne vakcinisu. Da li ce nevakcinisani biti medjusobno u potencijalnoj opasnosti?

Da ja cu se vakcinisati, ali necu biti siguran da sam potpuno zasticen, ali necu ni unapred pricati kako ona ne valja. Stvar je izbora. Ne kosta nista, ali svako neka nosi svoju odgovornost. Ako se vakcinisem i budem zasticen necu biti opasnost za one koji se ne vakcinisu. Da li ce nevakcinisani biti medjusobno u potencijalnoj opasnosti?
Druže ti neznaš koliko ona košta, petlja je sa dnk nije baš dobra ideja ako se slažeš?

Dragane narodu se puni glava kako sa informacijama tako i sa dezinformacijama,kome vise verovati.Meni je juce potvrdjena korona(radjene obe vrste testa) i ok resio sam da ispostujem tu samo izolaciju najvise zbog drugih da ne sirim dalje i ostalo,medjutim posle jutrosnjeg telefonskog razgovora sa nekom gospodjom iz zdravstvenog zavoda pocinjem da mislim da je ovo neka zajebancija, naime smernice su sledece, ja 14dana u izolaciji,cerka od 9godina da ne ide u skolu(u njenoj grupi ima 10ak djaka), supruga koja radi u trgovini na kasi da se dogovori sa poslodavcem dali ce raditi ili ne(normalno u tom slučaju mora na posao) a sin od 6god da ide u zabaviste(ima ih 30ak u grupi)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh