Zoki KS je po mom misljenju neadekvatan i nj. misljenje je vise puta bilo u suprotnosti sa zdravim razumom, a u ovom prilogu sa doktorima ti si ipak cuo samo ono sto si hteo da cujes.
coci064
A bas to neupozoravanje na opasnost i teorije zavere su i punili bolnice i zbog toga ispastaju i umiru i ostali bolesnici osim korone.
Peet
Vakcina je za nas jos na dugom stapu.
Ne razumem šta si time hteo reći.Da li sam trebao ceo razgovor da prepričam.
Pokušaću u crtama.
-zdravstveni sistem je neorganizovan totalno.Radio sam u njemu i sve mi je jasno.
-nedostaje osoblja jer ministarstvo nije primalo nove ljude u svim sektorima.Sve se svodilo samo na brojkama-toliko lekara na broj stanovnika a naročito na nemedicinsko osoblje koje sada igra veliku ulogu ali ih slabo ko spominje jer su zdravstvenim radnicima uvek bili u drugom planu.
-strah medicinskih radnika je veliki jer je veliki pritisak na njih
-nemanje zaštitne opreme,što nije nikakvo čudo jer je u zdravstvu falilo mnogo toga što je potrebno.Sada je valjda ima a da li ima dovoljno,ne znam
-stalno menjanje terapije jer im je to nepoznanica.I prilikom takvog stanja dolazi do neadekvatnog lečenja.
-Evo i iz primera na forumu-ako neko ima tešku upalu pluća mora biti hospitalizovan u suprotnom ishod može biti i fatalan
-kontakti ih ne zanimaju sada i ne pokušavaju da nađu način da to reše ( toliko o tome koliko je situacija shvaćena kao kritična)
-Danas deca kreću u školu a situacija je kritična ili nam je nekad 200 zaraženih bio bauk a par hiljada nije strašno
-Kopaonik,Zlatibor...ko je to dozvolio i ko je uglavnom tamo.
-Virus radi u smenama a po nekad ima i slobodan dan.U večernjim satima je posebno aktivan ( kao da se omladina nije skupljala po kućama)
-Popriličan broj umrlih zdravstvenih radnika.Što su ćutali-u startu su trebali dići glas.Naravno da je to tragedija i naravno da niko nećeodgovarati.
-I na Košarama izgiboše i šta se dešava-bilo pa prošlo.Sad kada su veterani malo podigli glas se čuje za njih.Bilo je crvenih zona u našoj prošlosti poprilično samo smo zaboravili
A za sta ste se vas nekoliko koronasa uhvatili
Svi smo mi u vrticu.
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
A to si skino sa fejsbuka.to nije merodavno.