Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konkretno, sve o MTZ 82...
ОК, значи само "Белорус"...

Имаш на пример овде којекаквих приручника о МТЗ различитих аутора:

https://beltrakt.ru/dokumentaciya/s...a-literatura/knigi-po-remontu-i-ekspluatacii/

Ту су, колико сам видео, директни линкови ка .пдф фајловима (можда и није све у том формату; воле Руси .дјву и којекакве алтернативне формате више него 'леба), па је довољно да на реч "Скачать", која се налази изнад сличке корице конкретног приручника, урадиш десни клик и из менија одабереш "Save link as". Ако будеш имао неки проблем, да неки приручник не можеш да скинеш или да је фајл оштећен па "не ради" или просто у њему нема оно што те интересује, кажи, па да их потражим још нешто на неком другом месту.

Poslednja izmena:
Ovde ima mnogo knjiga o kojekakvim traktorima.

Na primer.

Imam u kompu već dosta skinutih knjiga na ruskom (o belorus traktorima), što pdf što djvu. Al' ovu koju sam pomenuo nemam, a nisam mogao ni da je "iskopam".

Malo pre sam gledao film tri karte za Holivud kad i tamo svađa Rusa i Amerikanaca, znači nismo jedini koji imaju taj problem

Na sta li ce okrenuti ? Pa da nas zagusi . Ja bi volio da okrene na krompir npr to neradim ? Moze i repu sto se mene tice , sad nekom ne odgovara .

Al' ovu koju sam pomenuo nemam, a nisam mogao ni da je "iskopam".
Ако 'оћеш да ти средим чланство у библиотеци пољопривредне академије у Чувашији, па да скокнеш тамо и узмеш на читање. Или ако ти је ближе, имаш и библиотеци у Тернопољу чак три комада.... јербо се чини да на територији екс СССР-а нико није био довољно докон да књигу скенира и окачи негде.

С обзиром да је, како налазим у подацима, само 6. рускојезично издање (у оригиналу штампано на украјинском) из '83. штампано у чак 40 'иљада примерака, чудно ми је да скенова нема. Можда је та књига просто зборник већ објављиваних засебних приручника, па нико није сматрао да има потребе да се зеза са скенирањем нечега што је већ урађено.

Ако 'оћеш да ти средим чланство у библиотеци пољопривредне академије у Чувашији, па да скокнеш тамо и узмеш на читање. Или ако ти је ближе, имаш и библиотеци у Тернопољу чак три комада....
Ne bih te zamarao... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh