Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam ni sumnjao da si u materiji Bosanac ali znam kada sam boravio u Ukraini da im je GAS BIO ZATVOREN USRED ZIME JER NISU PLATILI RUSIMA,DA IM JE GORIVO SKUPO KO U SRBIJI A DA PIJU POLJSKU KAFU ONU 6 KLASU BEZ PENE A CAJNA KOBAJA I KISELO MLEKO UVOZ IZ BUGARSKE i znam da vlada beznadje i depresija kriminal na vrhuncu a verujem da su bolje izgledali u 19 veku a sto se tice Litvanije i Letonije oni gradovi lice na Berlin 45 godine nema ulicno osvetljenje i samo izleti 7 morica mladih negde iz mraka ali ajde sto te izmalterisu tu je infuzija i centar za negu i lepotu a imaju i ovi plasticari iz silikonske doline da te picnu nego da molis boga da neko nije pripadnik LGBT jer bi mogao i zadnji trap da se poremeti skroz .Ali kako god bilo mi se sve vise priblizavamo toj fazi A SVEST NASEG NARODA JE KRAJNJE ZABRINJAVAJUCA PREPUSTILI SMO SE STIHIJI BEZ IKAKVE NADE I ZELJE I TO JE ONO STO NIJE DOBRO. Vere i nade je sve manje nego ono sto mi je interesantno ovde svako ima neki svoj razlog zasto nekoga voli ili ne voli ili ceni ili ne ceni ali ti izgleda nemas razlog niti kapiras nesto ti si vise ko ono malo dete kada gleda sport i ne zna ni ko igra ali resilo dete da navija za ove sa ljubicastim dresovima ili plavim deluju mu simpaticnijeSkoro sve netacno
Momcilo ako nas uporedis sa Ukrainom ili Litvanijom ili Letonijom iako smo u mnogo boljem polozaju od njih ne samo ekonomski vec je i svest naroda dosta razlicitija tu bi mogli da sirimo temu i da razglabamo gde je ko ali uporedjivati Rusiju sa nama je mnogo nepromisljeno i krajnje nebulozno.Ja se nadam da ti se to samo omaklo jer imas taj fetis da uzburkas mirnu vodu ali Rusija iz 90 tih godina i tadasnji Sovjetski savez i ova danas Rusija to su dve razlicite planete a i mi iz 90 ili 80 te godine i danas to je nebo zemlja a i veoma drsko uporedjivati jednu kvalitetnu i stabilnu ekonomiju sa razvaljenom i ubunarenom drzavom danas. Vreme leti a ljudima je i dalje u memoriji neko davno proslo vreme. Drugi su u medjuvremenu napredovali a mi smo stojali u mestu a cak smo se i vracali unazad i sto neko rece STA JE TITO NAPRAVIO OVI NE MOGU NI DA OKRECEUkrajina jeste siromasna , ali ni mi ovde nismo nista bolji a nismo se odvojili od Rusije .
Ali za one tri pribalticke drzave si pogrijesio to sam i rekao . Neznam samo sto o meni diskutujes , nisam ja tema bio nego o ovim drzavama se diskutovalo . Otkud sad ja tema , ako cemo o meni ili tebi to je onda nova tema, al onda bi nam trebao i dobar psihijatar ovde da bude mjerodavno.
To sve lici na zonu sumraka i tu osim razvaljene ekonomije jedino sto moze da se razvija je kriminal i korupcija.Rusi su uspeli posle kriznih godina da se usprave kvalitetno i da se vrate na svetsku scenu gde im je i mesto ali njihov problem je druge prirode a to je mortalitet i raspad porodicnih vrednosti .Mi na ovim prostorima kuburimo sa istim problemom ali nas nazalost nema ko da trgne iz kome u koju smo zapali jednostavno sa gomilom ovih nistaka koji vode drzavu mesta optimizmu za spas drzave i nadu u bolje sutra nema
Mnoga carstva su propala i nestala kroz istoriju ali sam hteo da kazem sledece. Iako sam strastveni navijac Partizana moram da budem objektivan i da priznam da je Zvezda u fudbalu mnogo dugo bila institucija u Evropi .Iako volim reprezentaciju Srbije ja moram da priznam da ovo sto rade Hrvati u fudbalu je svemirska dimenzija. A sada da kazem iz neutralnog ugla .Ja bi bio najsrecniji covek na planeti kada bi moja drzava bila super sila ekonomska a gradjani prezadovoljni ,ali nazalost nije a bio bi srecan i da su oni zuti napravili senzacionalne rezultate ali nazalost nisu a kada kazem da je u odnosu na svu ovu boraniju Tito napravio drzavu a mnogi kazu da nije a ja onda pitam A KOJI JE TO PERIOD U NASOJ ISTORIJI BIO NAPREDNIJI I KOJA JE TO DRZAVA BILA JACA I TU JE MUK.......NEMA ODGOVORA. Uz velike probleme i ratove i razne druge probleme koji su nas pratili kroz istoriju KO JE JE TO VREME KOJE JE BILO NAJBOLJE ZA NAS I NASU EKONOMIJU znatizeljan sam a niko da mi otvori dusuBaš zato još se i vraćaju krediti iz Titovog vremena.I opet kažem to da je valjalo ne bi propalo.
Bilo na Fejsbuku.Ja dobio od jednog prijatelja. Čudim se da neko od Vas već nije objavio. A da, ložimo se na druge teme.
Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk