MOMOSARIC
Član
Nemislim na narod , narod zivi od psenice i rada , a drzava i vojska zivi od plina i nafte .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa bas zbog kine i terorizma i govorim . To bi bila jedina protuteza Kini , Evropa sa Rusijom i AmerikaДа и још Кина да малко ослабиla и ето ga НАТО епских размера.
On se koristi i za uništavanje balističkih raketa.Sve što sam pisao je sa brifinga koje smo imali 99-e.Znale su se i slabe tačke,isto se znalo da bi teško došle do kopnene operacije.Znali smo i kako da se zaštitimo od apača jer smo mi bili PORB-a i meta apača.Pa ne bih se bas slozio sa time, opsluzivao sam nasu matoru NEVU i znam neke stvari koje se mogu cuti samo od ljudi iz te struke
Pojedine teritorije, veliki gradovi npr. Moskva je vazdusno ne osvojiva, nemoguce je da se ni jedan neprijateljski avion dovuce dotle da dejstvuje po njoj a tako isto koje kakve krstarece rakete i dronovi, ona ima 13 pojaseva vazdusne zastite
A sto se tice S 300, da smo posedovali, ne verujem da bi sta bitno se promenilo, mozda jos neki oboren agresorski avion...ne bi ih sigurno odvratilo od njihove osvajacke namere
Dobrom taktikom su uspeli sacuvati par diviziona neve od unistenja a ona je prilicno nezgodna za izmestanje na drugu lokaciju....
Tako da bi verovatno i taj s 300 posluzio jedno vreme za povremena dejstva
Uveren sam samo da njihovim pilotima ne bi bilo svejedno kada krecu na let...ovako su zadatke obavljali takoreci rutinski
Nemoj mi o LunamaOn se koristi i za uništavanje balističkih raketa.Sve što sam pisao je sa brifinga koje smo imali 99-e.Znale su se i slabe tačke,isto se znalo da bi teško došle do kopnene operacije.Znali smo i kako da se zaštitimo od apača jer smo mi bili PORB-a i meta apača.
Isto tako se zna da je NATO gađao grejalice i rušio po više puta jedan te isti most.Ima toga ihahaj.I naše LUNE su tukle...Dosta za večeras-na spavanje.