Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na strani Trampa.Na cijoj si strani Zorane Bidena ili Trampa? Mislim, razumem zavrsnu zelju
Bolest ti je cudna i retko kad zna za granice!Aktivno radi na tome
Što se.m, kad su ti puna usta Amerike i Amerikanaca onda bi verovatno voleo da budeš deo njihDaleko bilo! Ne se. i.
Kratko objasni zasto. Jel zato sto smatras da je bio pokraden? Ili samo zbog toga sto ti se svidjaju dogadjajiNa strani Trampa.
Zar ti Zorane ne verujes u regularnost slobodnih izbora najdemokratskije zemlje na svetuNa strani Trampa.
Znaš da bi me začudilo da si bar u nečemu na mojoj strani.Kratko objasni zasto. Jel zato sto smatras da je bio pokraden? Ili samo zbog toga sto ti se svidjaju dogadjaji
Nisi vredan diskusije jer skaces sa drva na drvo! Odnosno mesas babe i zabe!Što se.m, kad su ti puna usta Amerike i Amerikanaca onda bi verovatno voleo da budeš deo njih
Bolest ti je cudna i retko kad zna za granice!
Mozda ipak i zbog godina koje imamo ponekad ipak dolazimo do toga da su nam u necemu slicna razmisljanja.Znaš da bi me začudilo da si bar u nečemu na mojoj strani.
Smatram da je pokraden.Događaji su najavljeni odavno ali niko nije verovao u to.
Ti druze moj nisi ni '99 mrzeo toliko Amere koliko sad obozavas alkose!Peet druže mišljenja sam da ako ovaj lopov postane novi presednik SAD njega će brzo kongres smeniti iz zdravstvenih razloga jer čovek stvarno nije sav svoj i neko drugi uskočiti u sedlo pa se plašim da će mo se ti i ja ponovo družiti po nekim poljanama eto to je moje mišljenje a ovaj sadašnji predsednik ima malo drugačije planove. Možda grešim i ne bih želeo da me shvatiš pogrešno ja ti se ne suprotstavljam nego jednostavno mislim drugačije.