MOMOSARIC
Član
Nije bas tako , al vjerovatno ne zivi ipak narod onako kako bi trebalo sa obzir na toliku drzavu sa tolko resursa , al nesumnjivo napreduju zadnjih 30ak godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Имам ја другара који се са женом и сином из Москве преселио у Орловат, а тај препород је због споријег ритма овде код нас и "камерније атмосфере", где упознаш мањи број људи, чешће их срећеш, па и и их упознаш боље, стекнеш комшије. Да не помињем и климу, који они увек помињу; још док су живели у Москви, пошаље ми ММС са фотком зимског јутра са његовог прозора - надреално!Ne znam kako ljudi žive u Rusiji i kakav ih je životni standard ali znam da su se mnogi preporodili kada su došli da žive ovde kod nas.Znači da od goreg uvek ima gore i još gore.
Koji je to bager,ja radim u kolubari,radnik sam za stalnoVeliki pozdrav za sve dobre ljude
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Uvjeren sam da sam reagovao najviše 1 minut kasnije a ti već objavio prije 2 min.Moja cerka odma osjeti skoci kaze evo trese bjezmo napolje . ja prvo nisam osjetio i onda zaljulja . jelka se dobro zaljulala