Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova izreka nije tačna za naš narod , mislim Srpski ."Doduše treba imati u vidu mentalitet naših naroda i narodnosti koje je Josip Pejaković sažeo u rečenici. - "Naš će čovjek pojest` i govno, samo ako je američko"! Znači ovo je dobra šansa da se mutavost jednog naroda iskoristi kao čimbenik koji bi mogao ići u njegovu korist, heh."
Opalim ti samarcinu,pa ti pruzim ruku. Cega ces pre da se secas?Odoste vi opet sa talasne duzine kao i po ko zna koji put do sad.
Sustina je bila pomoc, cega i od koga!
Поклони и ти мени кућицу за четири 'иљаде евра и кажи да си ми је дао џабе, ал' прећути да си на ту кућу накарик'о десет 'иљада евра дугова за струју, воду и порезе.Kome smo skoro pa poklonili NIS?
Zorane za ovo drugo to si u pravu, al za NIS nisi. Toliko je bio pokraden i u dugovima od preko 1 milijarde da su jedva cekali da ga se rese.Upali Rusi i sad je ful profitabilan. Ta ista sudbina ceka i EPS, ako je neko gledao sinoc insajder na N1, kazu da je dug EPS-a narastao na 2 milijarde evra.Teško onom koga Rus brani i Grk hrani.
Naravno,ruski narod voli srpski narod i tu nema dvojbe.Politika je već nešto drugo-tu svako gleda svoj interes.
Jedno je sigurno,nisu nas napadali niti su nam odmagali.
Što se NIS-a tiče,naši ili nisu mogli da ga održe u životu u šta sumnjam ili se neko iz državnog vrha debelo okoristio iz te privatizacije ili smo im nešto debelo ostali dužni pa je taj potez bio neminovan.Toliko o Rusima.
Što se zapada i SAD tiče oni su nama dužni toliko da kada bi nam isplatili za sva stradanja i patnje koje su nam naneli mi bi bili najbogatija zemlja u Evropi a i šire i svi bi dolazili kod nas da rade a ne mi kod njih.Ali pošto pravde nema,tu smo gde jesmo.
Ne zaboravite da je 1/3 srpskog stanovništva,stradalo u I svetskom ratu.To bi u novcu bile nemerljive cifre.