Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je uzimao uzorak specijalista pulmolog sa malo duzim radnim stazom , bilo je vrlo neugodno , zabio mi je onaj stapic kroz nos skoro do kraja i dobro protrljao , kad je izvukao provjerio je da li ima sluzi na njemu. Tako da sam se iscudjavao ovome sto na tv-u uzimaju gospodski te uzorke , malo ih protrljaju po jeziku , nista neugodno.Nova iskustva u vezi korone. U utorak mi je radjen PCR test. Na rezultate sam cekao do danas da bi mi malopre javili da bris verovatno nije pravilno uzet ili tako nesto i da sutra moram da idem ponovo.
Uopste mi nisu radili tako. Bukvalno par sekundi pipkanja stapicem po korenu jezika, i to je to.I meni je zagurala stapic u nos skoro do mozga,a u ustima je protrljala nepce.
Vodena para (odnosno njeni ostaci u obliku mikro kristala leda) i malo dima od izgaranja u avionskim motorima, ili ostaci od prskanja komaraca ali je malo previsoko.Sta je to?