Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@mornar

Коштуница је елиминисан када је најурио ММФ и имао намеру да полако подиже привреду ове државе. Чим видите да „медији“ некога прогањају, то је знак да је мафији са запада стао на жуљ. Један од примера је Стаљин. Пре њега нпр. Романови...и да не бунаримо по историји.

Не може Србин рођен у Србији да влада па то ти је.

Међутим, унутрашњи „непријатељ“ односно представници тих мафијаша и разни спавачи се активирају и лепо сруше државу. Леп пример како то злочинци изведу (у мору крви) је Парагвај у 19. веку. Када читате, свуда пише како је неки „полудели диктатор“ изазвао рат. Није никакав диктатор, већ је направљена самоодржива заједница (држава), која није требала позајмице (читај зеленашке позајмице) и била је лош пример. Или у новије време Либија, Сирија... Такав пример је царска Rусија.

Збигњев Бжежински је изјавио да је октобарска револуција одговор на буђење националне свести једног народа (Руса и Русије која се уздизала у сваком погледу).

СПС има искуство и знање и то су показали деведесетих када су нас ојадили. „Коферче“ је искусан политичар јер нису истражене све радње које је извео. Иначе би вадио лук у падињаку.

Не знам шта значи коштуњави, али знам за ГОСПОДИНА Војислава Коштуницу који је, практично једини из те булументе нерадника и уличара без икакве везе за комуњарама чији је задатак био да унаказе Србију.

Poslednja izmena:
Za cije vlade su unakazeni i prodati veliki pogoni srpske industrije?
Za cije vlade je dopusteno tajkunima i novopecenim biznismenima da otkupljuju svinje od srpskog seljaka po ceni duplo nizoj od proizvodjacke?
Za cije vlade su privredom vedrili i oblacili Golubovic i Bubalo?
Za cije vlade je vaskrsao SPS?
I jos mnogo, mnogo pitanja o putu nase propasti......

Za cije vlade je dopusteno tajkunima i novopecenim biznismenima da otkupljuju svinje od srpskog seljaka po ceni duplo nizoj od proizvodjacke?
A poklonjen NIS ?

Čika Lazo, kako korona, izveštavaj stanje sa lica mesta da imamo pravu informaciju? Inače, dve informacije sa dva različita mesta sam dobio a potpuno se slažu, a to je da su ovi iz hitne pomoći dobili naredbu da se svakih 45 min provozaju sa rotacijom i sirenom da bi uterali strah, i druga je da ko umre a nije od korone, ako prihvatiš da upišu u karton da je umro od korone dobijaš 70.000 dinara...

Mixer- Dobro sam. I dalje osecam malaksalost i nemam culo mirisa i ukusa ( pocelo da se vraca po malo) i grlo boli. Ruku na srce,nista strasno. Juce su mi radili pcr test pa cekam rezultate. Inace pricao sam barem sa 10 coveka koji su prelezali ili i dalje imaju koronu i svima su testovi bili negativni. Sta se tu desava nemam pojma. Dal je ovo neki drugi virus,a oni nas zavlace da je korona ili su ti testovi toliko nepouzdani nemam pojma. U sustini u ambulantama vlada totalno rasulo. Osoblje nema pojma,svi pricaju razlicito,na testiranje se ceka po nekoliko dana plus na rezultate jos par dana tako da po mom misljenju ovi podaci sto se iznose u javnost nemaju veze sa stvarnoscu.

Тешко је убеђивати људе који су већ убеђени свакодневним читањем (или слушањем и гледањем на ТВ) разних ствари које немају везе са животом.

Колико је Коштуница директно одговоран говоре овакве реченице и текстови:

„Zahvaljujući premijeru Koštunici, koga je jedino zanimalo kako da opstane na vlasti, banda gospodina Đunića uspela je da potpuno izoluje Srbiju“

http://www.koreni.rs/unistitelji-srbije/

Коштуница је отишао када је схватио да је окружен невероватном булументом багре и покварењака. Расписао је изборе, када је очигледно било да више не може освојити власт. Човек је часно одступио. И иде Ролс Ројсом у продавницу...

Шо се тиче цене свиња...колика је била цена хране за товљенике (2007. године). Јел' Коштуница био задужен и за кишу и добар род житарице. Да је добро родило и то утицало на цену житарица (цена би наравно „љуснула“ на доле) онда би био крив и за то.

Суштина оних који хоће да обесхрабре сваког ко нешто покуша да га пљују у јавности и то може трајати и вековима (Нерон).

Mixer- Dobro sam. I dalje osecam malaksalost i nemam culo mirisa i ukusa ( pocelo da se vraca po malo) i grlo boli. Ruku na srce,nista strasno. Juce su mi radili pcr test pa cekam rezultate. Inace pricao sam barem sa 10 coveka koji su prelezali ili i dalje imaju koronu i svima su testovi bili negativni. Sta se tu desava nemam pojma. Dal je ovo neki drugi virus,a oni nas zavlace da je korona ili su ti testovi toliko nepouzdani nemam pojma. U sustini u ambulantama vlada totalno rasulo. Osoblje nema pojma,svi pricaju razlicito,na testiranje se ceka po nekoliko dana plus na rezultate jos par dana tako da po mom misljenju ovi podaci sto se iznose u javnost nemaju veze sa stvarnoscu.

Moguce je da je test negativan a virus jos u plucima.

Bravo za spinovanje Vucic ti nije ravan samo sto si ti navijac ....
Sto se tice cene svinja to nisam nigde citao ni gledao na TV vec preziveo ,ali mnogi nisu kad su svinje kupljene po 38 din ,kukuruz i nije bio tako preskup 10-12din.
Kostunica je otisao kad je skontao da za volan za koji je seo nema polozeno kao izmedju ostalog i ovi pre njega.

Ако може и понека чињеница. Постоје подаци и може се понешто наћи на интернету, па да потражим. Има података колика је била цена чега и у које доба (девиза, горива кукуруза, пшенице, када је била суша итд).

Шта је овде спиновање? Увек се прати траг новца. Колико је узео Коштуница, како живи, колико телохранитеља и чланова послуге има и тако то. Ако може приближно тачан одговор.

Не видим зашто би требало сада спиновати и навијати за некога ко припада прошлости и шта бих ја то требао да добијем као противуслугу за навијање. Занимале су ме неке ствари, па сам мало више читао и покушао да сазнам у чему је фора. Нисам гледао парове и читао таблоиде са рибама које су пољубиле плотну.

Иначе, познате су ми осцилације цена товљених свиња још док сам био клинац и то у титино златно доба. Колико сам само колица ђубива дневно извозио док се моје друштво зајебавало. Тога је увек било и биће.

За предузећа која се наводе као продата (или поклоњена), нека се свако запита на шта је ставио потпис и дозволио да се распрода имовина наших унука за непостојећих 1000 еврова које је хохштаплер обећао (обећање лудом радовање). Не треба кмечати над својом судбином ако сам дозволиш да те прегази.

Ако може и искрени одговор: да ли си „верник“ другосрбијанаца?

И СПС није васкрсао само су се прегруписали тамо где има ћара. Банда је то.

ZA PUTINA Legendo Zavali se u fotelju baci noge na sto uzmi neku ladnu brlju iz frizidera i baci dve kocke leda zatim udahni vazduh 3 puta do kraja i ispustaj polako kako bi doslo do detoksikacije mozga a tvoj drug ce da ti pusti jedan video zapis za istinski relax

A poklonjen NIS ?

NIS su nažalost svi poklonili skoro jednoglasno. Koliko se sećam glasaše svi ZA sem Čede. Bunio se i Mlađan, ali ga tada Kurir ućutkao u tri naslovne strane. Da su bar tada i Telekom poklonili, nebi danas ovi imali odakle da crpu novac.
Juče vidim Top 20 dužnika EPS-u. Kineski mega giga investitori pobedili u svim kategorijama dužnika. Mnogo miliona evra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh