Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ишла прича пре неки дан о "Алиекспресу", ценама транспорта и крађи у Пошти, па ево неко се дохватио да разјасни о чему се ради.

Поводом свега овога око чега се подигла силна прашина и у нападу раднике Поште Србије а још мноооого више у одбрани исте написаћу шта се нама догодило пре 3 године.
Наручили смо и платили унапред електронске компоненте од нашег вишегодишњег добављача из Кине .Роба је послата,пратили смо је до аеродрома Београд и ту је нестала.Алармирали смо кинеског продавца и посредника Алиекспрес .Одговорено нам је да је послата роба у Београду и сва одговорност је у Београду.Уследиле су ургенције и Пошти и Царини али одговор нисмо ни од кога добили.
Осећали смо се као да ударамо у зид коме нема краја било на коју страну да кренемо.Беспомоћно.
Пошто је делатност фирме врло специфичан сервис успели смо да после месец дана допремо до шефа поште на Аеродрому и ту сазнамо да је наша пошиљка враћена пошиљаоцу .Разлог: пошиљка је оробљена.Шта то значи? То може да буде да је цео џак,кутија, шта год у чему су пошиљка или збир пошиљки поцепан,изгребан,расут,поцепана пратећа документација......пустите машти на вољу,а можда се тог дана лицима која раде на пријему таквих пошиљки и отпреми истих у подручне поште није нешто радило.Да, и то смо чули од инсајдера.У том случају је најлакше залепити на такву приспелу пошиљку етикету ОРОБЉЕНО и експедовати је натраг.Ми, на жалост, нисмо видели ништанаписмено као потврдуда је тако било осим усменог казивања шефа дотичне поштанске испоставе.
Уредбе о поступању поште и царине су још из доба кад је постојала забрана увоза компјутера, електронских компоненти........ и до сада се није мењала а тарифни ставови су такви да је то просто срамотно и нереално да је просто тужно.Пошиљке се просецају да би се видело шта је унутра а цео свет бар 4 деценије користи скенере и то у боји.
Скоро смо причали с једном особом којој је требала наша хитна услуга током викенда и та особа је ,иначе врло упућена ,изрекла речи:Да,они тако раде и све је по Закону.
Ево прилике за иницијативу да се такав Заком промени.
Да,ми смо остали без 3 хиљаде долара за плаћене компоненте и велику изгубљену зараду.

Вук појео магарца и ником ништа

Za verovali ili ne...
0fe414e035471fca31738178f4b53687.jpg

I jedno i drugo,i način na koji su organizovali kobojagi oni će nešto,i ljudi da kažemo sirotinja koja se tuda vozala,nisu svi sirotinja da se razumemo ima tu i poštenih ljudi.

Ne znam sa kojeg je to protesta. Jel to kad je Petrovic hteo da ukine ili smanji subvencije? Danas em nema ko da nas povede em bi nas razbila policija ko male majmune.

Ne znam sa kojeg je to protesta. Jel to kad je Petrovic hteo da ukine ili smanji subvencije? Danas em nema ko da nas povede em bi nas razbila policija ko male majmune.
I tad su mogli da razbucaju ne ko masjmune nego ko kapucine,vidiš kako se baja domunđava sa starešinama kuda oni idu ,vozali se tu po ataru ki budale pa na kraju stigao kod nekoga jd.

Ukraden traktor fendt farmer sa vitlom u okolini Beocina,ako ga neko slucajno video,neka se javi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh