Ja lično u ovo ne verujem... Da li ima neko bolja saznanja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И сам знаш да је обичан АН све теже наћи (барем сам ја стекао тај утисак), баш због избегавања бејрутског сценарија (био он планиран или не), док нам нуде САН, где оно С значи "стабилизовани" - у преводу: не рока к'о обичан АН.Ja lično u ovo ne verujem... Da li ima neko bolja saznanja...
Pa ja mogu da ti odgovorim ali ne samo odgovor nego i da dokumentujem sve sto kazem jer imam stav o svemu potkrepljen sa tacnim istorijskim podatcima ali da bi prica dobila neki normalan tok sa kvalitetnim i poucnim razmenama misljenja moraju neki clanovi da iznesu svoje razmisljanje o necemu ali ako imamo kriticare ili hejtere koji nemaju svoj stav i razmisljanje nego samo zelju da osporavaju to onda gubi smisao PA MI ODGOVORI KOJA JE TO DRZAVA U ISTORIJI SRBIJE IMALA BOLJI TRETMAN,U SVETU BOLJI EKONOMSKI NAPREDAK I U KOJOJ DRZAVI JE U ISTORIJI SRBIJE JE BIO NAJSKOLOVANIJI KADAR .Ako neznas ili nisi siguran ja cu ti reci ali verovatno znas ali se stidis da kazesNije bilo goreg a?
Pa gde je taj brod otplovio sa, po tebi, najboljim vladarem svih vremena?
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Откуд ти снага више да се објашњаваш.Ја ето имао би да одговорим на све што је питао ал чему.Човјеку се нешто и објасни,ал волу тешко,као што каже народна пословица.Само ћу се дотаћи школованог кадра,који је све што је југа производила узео кроз лиценцу од запада и 50 година ништа унапредио није(Застава,Имт,раковица,торпедо итд итд.)Сви Српски научници,књижевници,доктори који су постали познати широм свијета образовање су стекли у Краљевини.Кад су дошли на јасле овакви као што је овај коме објашњаваш,слијепи и глупи,партијски робови који су јашили на јаслама државе и добијали станове за чешање м==а.И сад се објашњаваш са таквим,не можеш,и сад је као и тад,у глави жица да не спадну уши и нажалост сад,ал велика жалост ПРИСТУП ИНТЕРНЕТУ И СРЕДСТВИМА ИНФОРМИСАЊА.Jel misliš ovo što Mrkonjić sada kaže da se bez njihovog kadra i dalje nemože..
Nema tu nikakvog hejta, kada ti se kaže da je tvoj omiljeni vladar 10 god uživanja (za neke), platio sa 70 godina patnje i stradanja.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka