Zorge , evo ovako , moj odgovor , a dabome uglavnom zasnovan na pretpostavkama i logici ,mada ima bar 30 posto cinjenica koje znam ,nepitaj kako ,nebih se uvaljivao bez ikakve dobrobiti .. Naceo si jaako bitnog lika u tom filmu koji nije presudan ali jaca iz prikrajka ...Dacica , . Vidim da kontas . On nije uopste klovn ko sto se cini , on je Milosevic sada , jer je original dabome umro , pa uzmite samo da je on sad Milosevic . Zamislimo samo kako se nekad govorilo , on je dobio Slobinu fasciklu sa vizitkama i pasvordima .
Braca Rusi ... Nemislim sarkasticno braca , nego ih smatram bracom jer jesu nama Srbima , ali braca cesto ne pomazu bas jedji drugom pogotovo kod nnas ...Sta bi njima bio interes posto si me to potao , . Njima je po logici u interesu nestabilnost , za razliku od EU kojima je glavni interes ovde stabilnost , za skepticne ako nista , onda zbog trzista , jer mi smo trziste Eu a nismo trziste Rusije osim oruzja 2. Klase.
I dabome zadnji pokusaj da bar Srbija ne udje u Nato , jer su istom potpuno ekipom pokusali CG a Bugarsku i Rumuniju su izgubili preko noci da se nisu ni snasli .
Veliko breme Srbima je dogma da je ZAPAD LOS A RUSIJA DOBRA ZA SRBIJU , ali to se svi slazemo da je 95% jako misljenje i nece se jos duuugo promijeniti.