DraleTD
Član
Једино решење откупити Голи Оток.Брзо би се људи довели у ред.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav Goli Otok. Ja bih svakog zadužio sa deonicom novog puta, pruge, kanala i sl. Pa kad ručno odradi svoju deonicu može da ide kući. Evo na primer pruga Valjevo - Loznica se pominje decenijama a nikako da se počne sa radovima.Једино решење откупити Голи Оток.Брзо би се људи довели у ред.
MONTOJA ALAL VERA ZA OVE POSTOVE SAVRSENI Trebalo bi stalno podsecati ovaj nas iscrpljeni ali nebeski narod da nas vodi covek koji nije imao dva dana radnog staza i prvo radno mesto mu je bilo premijer drzave.Za sve te godine JE BUKAO PO MITINZIMA I NIJE RADIO NISTA A OD CEGA JE ZIVEO ko ga je finansirao ,za koga je bukao a barem da je u svim tim pricama imao neki stav ili neki pravac neki program.A u stvari pravac ima a ima i program samo sto ja to mozda nisam na pravi nacin shvatio a ovo sto se tice PLAKANJA to je FETIS i to ne treba zamerati coveku znaci drhtavim glasom se stidljivo glava povija ka zemlji proguta se pljuvacka kroz polusuvo grlo i suze u oku. a obicno posle ovakve UVERTIRE da ne kazem PREDIGRE KRECE ZIVOTINJSKO ORGIJANJE PREMA SVOM NARODU. I sada ja coveka savrseno razumem ovu vrstu fetisa kod naseg predsednika to je nesto sto ga potpuno ispunjava ALI NE RAZUMEM NAROD
Samo da pitam da li verujete da kada bi se smenila sadašnja vlast i postavio neko drugi da bi nama u poljoprivredi cvetale ruže i teklo med i mleko, da bi nam subvencije bile 20000 po hektaru da bi veštak delili đabe a seme gratis.
Treba promeniti samo sistem,gde bi vlast bila smenjiva.Naravno i taj što je smenjen odleži malo u prdekanu ako se dokaže da je kriv.Sve se može.Do sada je ovima odgovaralo:Malo ja,malo ti,više ja,nego ti,pa ćemo se.....I tako 3o godina.Svima zabraniti više bavljenje politikom i kraj priče.A ne da nas vode partijski podobni i poslušni (bez obzira na partiju koja je na vlasti),već stručni i nepotkupljivi.Ova teza o smjeni sadasnje vlasti i postavljanje druge mi toliko para usi i ujeda za oci da ne mogu opisati
Vlast treba mjenjati po svaku cijenu, ne treba dopustiti da nas stalno isti jasu, mislim da ovako razmisljanje potice od komunista i njihovih naslednika.
Pidikanac, ovo se ne odnosi na vas licno samo ovo sto si naveo nisam mogao preskociti.
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Posle svake promene vlasti koliko ja pamtim dolazilo je do smene svih direktora u svim preduzećima nastavlja se krađa ali sa dugim ljudima. I molim vas recite mi od posle Tita da li je svaka Sledeća vlast bila mnogo bolja od Prethodne.@CvetojevicM ja poznajem dosta njih sa teorijom @pidikanac i zbog takvog ubeđenja uvek glasaju za one koje su na vlasti.
Sama promena vlasti bi pokidala mnoge lance krađe i bogaćenja i do onih najsitnijih. Čim posle prvog mandata nema smene, kanali za krađu kreću da funkcionišu opušteno. Jer oni ne kradu sa kamare, kod nas su kamare malene. Glođu tekuće prihode i ne daju da kamare porastu.